SWO Zwolle zoekt vrijwilligers voor infopunt

De informatiepunten Welzijn en Zorg van Stichting Welzijn Ouderen Zwolle zijn loketten, waar senioren terecht kunnen met allerlei vragen. De vrijwilligers die in het loket werken, krijgen een speciale training en leren hoe zij bezoekers kunnen helpen met vragen die zij hebben over wonen, zorg en welzijn. Zij staan mensen te woord, zowel telefonisch als persoonlijk.

Daarnaast ondernemen zij actie op de gestelde vragen. Dat  kan een aanmelding zijn bij een instantie, het invullen van een formulier of een gerichte doorverwijzing. De loketten staan volop in de belangstelling en binnenkort gaat de nieuwe advieslijn van start. Daarom zoeken we enthousiaste, hulpvaardige vrijwilligers, met affiniteit en interesse voor wonen, zorg en welzijn.

We zoeken mensen voor de loketten in Dienstencentrum Werkeren  (Stadshagen) en de Riethoek (Zwolle-Zuid), die tenminste één of twee dagdelen per maand beschikbaar zijn. Voor aanmelding en informatie: Veronie Disselhorst, 038-8515766 (Stadshagen) en Jan van der Heide, 038-8515780 (Zwolle-Zuid).

Artikel delen:

Reageer