Matthias Odding nieuwe relatiebeheerder Landstede Basketbal

Matthias Odding nieuwe relatiebeheerder Landstede Basketbal

Zwolle – Landstede Basketbal heeft in de persoon van Matthias Odding een opvolger gevonden voor Harold van Riessen, die de commerciële afdeling van de Zwolse eredivisieclub verruilt voor een nieuwe uitdaging. De 27-jarige Odding is een geboren en getogen Zwollenaar. Met ingang van 1 september 2018 fungeert hij als de nieuwe relatiebeheerder van de Landstede Basketbal Businessclub.

“Sport en ondernemen vind ik het allermooiste wat er is. Dat zijn ook de twee dingen die niet weg te denken zijn uit mijn leven”, vertelt Matthias Odding. “Ik ben tot op heden altijd actief geweest in de voetballerij en dat heeft er in geresulteerd dat ik in 2015 mijn eigen voetbalschool Skills Zwolle ben begonnen. Tijdens mijn studie heb ik ervaring opgedaan bij de commerciële afdeling van buurman PEC Zwolle. Deze ervaringen van het ondernemen in de sport wil ik meenemen in mijn nieuwe uitdaging bij Landstede Basketbal. Sport en ondernemen hebben veel dingen met elkaar gemeen. Het uitvoeren van een passie, omgaan met teleurstelling en succes én doelgericht zijn.”

De 27-jarige sportliefhebber kijkt er naar uit om bij Landstede Basketbal aan de slag te gaan. “Met deze overeenkomsten tussen topsport en ondernemen ga ik een nieuwe uitdaging aan bij Landstede Basketbal. Een nieuwe uitdaging om de topsport in Zwolle te verbinden aan het zakelijke potentieel wat de regio Zwolle te bieden heeft. Ik wil mijn passie voor sport inzetten om mensen met elkaar en met Landstede Basketbal te verbinden”, aldus Odding.

Artikel delen: