Edwin Peterman nieuwe commercieel directeur PEC Zwolle

Edwin Peterman nieuwe commercieel directeur PEC Zwolle

Zwolle – PEC Zwolle heeft een nieuwe commercieel directeur aangesteld. Edwin Peterman (46) zal per 1 september deze functie gaan bekleden. Peterman is de vervanger van Joost Broerse, die onlangs zijn afscheid bij de club aankondigde en voor FC Utrecht gaat werken.

Edwin Peterman: ,,Nadat ik PEC Zwolle zelf twee keer heb mogen begeleiden bij de zoektocht naar nieuw talent, als mede-eigenaar van HÆD, dacht ik bij de derde keer ‘nu moet ik zelf mijn talent maar aanbieden!’ Door mijn betrokkenheid bij de organisatieontwikkelingen van PEC Zwolle en als bestuurder van het spelersinvesteringsfonds, heb ik een goed beeld gekregen waar de organisatie staat en waar nog volop kansen en mogelijkheden liggen om verder te ontwikkelen. De timing is perfect om ‘mijn onderneming’ over te dragen en een volgende stap te maken bij deze prachtige club. In de afgelopen jaren heeft mijn voorganger Joost Broerse voortreffelijk werk geleverd en de club samen met zijn team naar een hoger plan getild. Ik zet graag mijn drijfveren en competenties in om dit proces voort te zetten, de begroting van PEC Zwolle te laten groeien, waarde te creëren en draagvlak bij de medewerkers en stakeholders te verkrijgen.”

Voorzitter Adriaan Visser: ,,Toen Joost ons te kennen gaf te vertrekken, hebben wij direct doorgeschakeld om zo snel mogelijk een waardige vervanger aan te trekken. Ondanks de betrekkelijk korte periode, zijn we deze zoektocht uiterst zorgvuldig aangegaan. In de afgelopen periode hebben we verschillende gesprekken gevoerd met meerdere kandidaten. Met Edwin Peterman denken we de juiste persoon binnenboord te hebben gehaald. Onze club is volop in beweging en kijkt met een open blik naar de toekomst. Niet alleen op het veld, maar ook op de kantoren. Deze week werd dat onderstreept met het groeiplan ‘Wat goed is, moet beter’. Ook Edwin is hier al in meegenomen en zal als commercieel directeur zijn steentje gaan bijdragen om de club verder te laten groeien.” Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: