Werkzaamheden aan Twistvlietweg Stadshagen

Zwolle – Sinds een aantal weken is aannemingsmaatschappij Van Gelder, in opdracht van de gemeente Zwolle, bezig met de herinrichting van de Twistvlietweg. Het gaat dan om het gedeelte van de Twistvlietweg tussen de Twisvlietbrug en de Bandijklaan. Er komt een bushalte en de huidige asfaltverharding wordt voorzien van een nieuwe deklaag. Het kruispunt Twistvlietweg en Hasselterdijk wordt definitief afgemaakt, zodra de woningbouw langs de Hasselterdijk (ten noorden van de Twistvlietweg) is gerealiseerd. Aangezien de Twistvlietweg van groot belang is voor het fiets- en busverkeer zullen de werkzaamheden in de avonduren en tijdens de nacht plaatsvinden.

Planning
De planning van de werkzaamheden:
Woensdag 25 juli vanaf 19.00 uur tot donderdagochtend 26 juli 06.00 uur. Het betreft de volgende werkzaamheden: aanbrengen asfalt Twistvlietweg;
Donderdag 26 juli vanaf 19.00 uur tot vrijdagochtend 27 juli 06.00 uur. Het betreft de volgende werkzaamheden: aanbrengen asfalt Twistvlietweg.
Onvoorziene omstandigheden, zoals het weer, kunnen van invloed zijn op deze planning.

Afzetting wegvak en omleidingen
De Twistvlietweg wordt, tijdens de uitvoering van de werkzaamheden, tussen de Twistvlietbrug en de Bandijklaan afgesloten voor het fiets- en busverkeer. Het openbaarvervoer zal dan niet over de Twistvlietweg rijden. Voor het fietsverkeer Stadshagen-Holtenbroek en vice versa wordt een omleidingsroute ingesteld. Het blijft overigens wel mogelijk om de Hasselterdijk te volgen.

Hulpdiensten
De hulpdiensten zijn op de hoogte van de tijdelijke afsluitingen en passen hun aanrijroutes aan.

Artikel delen: