Speel mee in de nieuwe videoclip van Telekids Musicalschool

Speel mee in de nieuwe videoclip van Telekids Musicalschool

Zwolle, 24 juli 2018 – De Telekids Musicalschool komt naar Zwolle om professionele televisie-opnamen te maken voor de nieuwste videoclip ‘Doe ’s Gek!’. Alle kinderen in Zwolle die van dansen en zingen houden kunnen meedoen. “We toveren hiervoor de IJsselhallen in Zwolle op 24 augustus om tot een echte studio en filmlocatie,” zegt André Pouwer, directeur van de Telekids Musicalschool en RTL Talent Academy.

‘Doe ’s Gek!’ is de titel van de nieuwe videoclip van de Telekids Musicalschool. Kinderen van 8 tot en met 12 jaar die willen meespelen kunnen zich opgeven voor deze ClipClub van de Musicalschool. “Een fantastische mogelijkheid om mee te doen in een videoclip en zo op televisie te komen. Vaak is dat een droom en die kan nu uitkomen, zonder dat je ervoor naar Hilversum hoeft te komen!’ aldus een enthousiaste Pouwer.

‘Doe’s Gek’ is eveneens de naam van het populaire kinderevenement wat in de herfstvakantie van 25 oktober tot en met 28 oktober in de IJsselhallen in Zwolle georganiseerd wordt. Na een succesvolle eerste editie in 2017 komt het evenement dit jaar nog groter terug met ruim 15.000m² speelplezier voor kinderen van 4 t/m 11 jaar. De Telekids Musicalschool is ook aanwezig op Doe’s Gek. Kinderen kunnen tijdens het evenement deelnemen aan professionele workshops. Organisator Eric Broekaart is blij met die samenwerking: “Een unieke kans voor de kinderen om samen met de docenten van de Telekids Musicalschool op het podium te staan.” Meer informatie over het evenement is te vinden op www.doesgek.nl.

Kinderen van 8 t/m 12 die willen meedoen aan de videoclip kunnen zich tot 22 augustus aanmelden voor de opnamen op 24 augustus door een mail te sturen naar service@telekidsmusicalschool.nl met daarin vermelding van naam, leeftijd en telefoonnummer. Deelname staat open voor alle kinderen, de kosten zijn € 5,-.

Artikel delen: