Zwols Dierenasiel organiseert speciale Kitten Adoptie Avond

Zwols Dierenasiel organiseert speciale Kitten Adoptie Avond

Zwolle – De zomer is in het Zwols Dierenasiel de meest drukke periode. Er is dan veel aanbod van dieren, zoals honden, maar vooral ook van katten. Daarnaast is dit ook de periode van de KITTENS en dat betekent in het asiel dan ook veel intensieve zorg voor de vele Kittens en hun moeders.

Omdat het asiel graag deze KITTENS onder de aandacht wil brengen en iedereen die interesse heeft om een KITTEN in haar of zijn huis op te nemen in de gelegenheid wil stellen om naar deze KITTENS te komen kijken, organiseert het asiel op DONDERDAG 2 AUGUSTUS a.s. een speciale KITTEN ADOPTIE AVOND. Het Zwols Dierenasiel heft hiervoor dan een speciale Avond openstelling van 17:00 tot 19:00 uur.
Voor iedereen die er over denkt om een Kitten te adopteren, is dit een unieke gelegenheid om in het Zwols asiel te komen kijken naar de daar aanwezige Kittens.

Tegelijkertijd kan iedereen dan ook terecht voor voorlichting over het houden van een poes en de vraag of een volwassen poes of een jonge Kitten beter bij de woonsituatie past. De ervaren dierverzorgers van het Zwols Dierenasiel, informeren iedereen graag over de eigenschappen van de aanwezige KITTENS en poezen en over welk dier het beste bij de persoonlijke omstandigheden van de geïnteresseerden past.

De KITTENS die deze avond worden geadopteerd krijgen een kittenpakket en een zak Hill’s Kittenbrokjes mee.
Voor die bezoeker die deze avond voor een van onze leuke poezen valt, geldt op deze avond dat hij of zij op deze avond ook een zak Hill’s adult brokjes meekrijgt.

Wist je overigens dat:
-de Kittens in het Zwols asiel gevaccineerd, ontwormd en ontvlooid en gechipt zijn?
-de Kittens in het Zwols asiel, zodra zij de juiste leeftijd hebben, op kosten van het asiel worden gecastreerd of gesteriliseerd bij de eigen dierenarts van het asiel?,
-wij mensen een druk bezet en bezig volkje zijn en dat het daarom voor KITTENS gezelliger is om met zijn tweetjes bij een nieuwe baas te komen wonen?

Interesse? Wil je meer weten? Noteer dan nu de speciale KITTEN AVOND van het Zwols Dierenasiel in je agenda op Donderdag 2 augustus a.s. van 17:00 – 19:00 uur op de Graham Bellstraat 2 in Zwolle

Het Zwols Dierenasiel is een organisatie die zwerf- en afstandsdieren opvangt in haar moderne asielgebouw in Zwolle. Op jaar basis vangen we daar ongeveer 900 dieren op die we niet alleen goed verzorgen, maar die we ook zo snel als mogelijk proberen duurzaam te herplaatsen bij een nieuw baasje. Het Zwols Dierenasiel maakt deel uit van het Dieren Team Zwolle, een samenwerkingsverband van Dieren Welzijns organisaties in Zwolle en is de drijvende kracht achter dit samenwerkingsverband.

 

Artikel delen: