Opening peuterspeelzaal De Regenboog Holtenbroek

Wethouder Piek opende woensdagmorgen om 11.00 uur peuterspeelzaal de Regenboog van TRAVERS. De Regenboog is gevestigd aan de Bachlaan (in basisschool de Toonladder). De peuterspeelzaal maakt onderdeel uit van de brede school Holtenbroek.


De peuters deden mee aan een ballonnenwedstrijd…

De wethouder kreeg bij de onthulling van het nieuwe bord van De Regenboog hulp van twee peuters. Na deze onthulling lieten de vele aanwezige kinderen hun ballon op. Als dank voor de opening kreeg de wethouder een doek met daarop alle handjes van de peuters. Op zijn beurt overhandigde Piek de nieuwe peuterspeelzaal op stoepkrijt. De Regenboog werkt, net als de andere peuterspeelzalen in de wijk, met het piramideprogramma. Hiermee worden peuters extra gestimuleerd in hun ontwikkeling. Waar nodig krijgen ze extra ondersteuning. Omdat De Regenboog onderdeel is van de Brede School Holtenbroek is er nauw contact met de basisscholen in Holtenbroek. De Regenboog is naast Mucha (in het wijkcentrum) en de Klooienberg (aan de Klooienberglaan) de derde peuterspeelzaal van TRAVERS in Holtenbroek.


Foto: Bert Treep


Wethouder Piek kreeg een passend cadeau…


De nieuwe omgeving van De Regenboog…

Met de komst van de Regenboog zullen de peuters niet lang meer hoeven te wachten voor ze met leeftijdgenootjes kunnen spelen.

Voor meer informatie over openingstijden en inschrijven kunt u bellen met telefoonnummer (038) 421 45 21 of www.travers.nl.

Artikel delen:

Reageer