Gezamenlijk Zondagsblad presenteert inspiratiekrant

Gezamenlijk Zondagsblad presenteert inspiratiekrant

Zwolle – In september begint een nieuw kerkelijk seizoen, met nieuwe initiatieven en nieuwe activiteiten. De inspiratiekrant van het Gezamenlijk Zondagsblad (GZ) besteedt hier volop aandacht aan. Ook zijn er nuttige tips en spraakmakende interviews te lezen. Men kan deze krant kosteloos bestellen.

Nog altijd zijn veel mensen bereid hun schouders onder kerkenwerk te zetten en zich daar volledig aan te wijden. De kerk is er voor de wereld en zal zich dus ook naar buiten toe willen presenteren. Om hier een steentje aan bij te dragen komt het Gezamenlijk Zondagsblad op zondag 9 september weer met een speciale editie: de inspiratiekrant.

Uitdelen
Dit jaar staat de krant in het teken van ‘Een goed gesprek’ en biedt inspirerende artikelen en veel kerkelijk nieuws. De inspiratiekrant wordt speciaal gemaakt om binnen, maar vooral ook buiten de kerk te verspreiden. Het benodigde aantal kan men bestellen via de site: www.gezamenlijkzondagsblad.nl

Het Gezamenlijk Zondagsblad voor de Protestantse Kerk in Drenthe, Overijssel en Flevoland wordt vervaardigd door Topic Creatieve Communicatie. Het zondagsblad informeert over ontwikkelingen in kerk, theologie en samenleving en houdt rekening met verscheidenheid binnen de kerken en de lezerskring.

 

Artikel delen: