Muzerie start Musical Class voor kinderen

Veel kinderen dromen er tegenwoordig van… Een groot podium, de spotlights op hun gericht, een mooi decor en een daverend applaus… De Muzerie probeert i.s.m. met de professionele musical opleiding ‘Fanwork’ die droom dichterbij te brengen door een korte cursus Musical Class aan te bieden voor kinderen van 8 t/m 16 jaar.

In twee musical klassen, die ingedeeld worden op leeftijd, komen kinderen er in tien lessen achter of ze aanleg hebben voor zang, dans en toneel en of ze ‘het staan in de spotlights’ ook in werkelijkheid leuk vinden. Met behulp van basistechnieken leren ze hun stem en dans te ontwikkelen en krijgen ze inzicht in de drama- en speltechnieken. Na afronding van de Musical Class ontvangen ze een certificaat van deelname, documentatie over de leerstof en een persoonlijk advies voor een verdere ontwikkeling op musicalgebied.

De twee musical klassen (8 t/m 12 jaar en 13 t/m 16 jaar) starten op zaterdag 8 maart. Er is nog plaats voor inschrijvingen, maar vol = vol! Kijk voor meer lesinformatie op www.muzerie.nl.

Artikel delen:

Reageer