Zomerkermis spectaculair van start

Zwolle – Zwolle is van vrijdag 10 augustus tot en met zondag 19 augustus 2018 het bruisende decor voor de Zomerkermis. Tien dagen met veel gezelligheid en amusement. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 10 augustus om 15.00 uur op het Rodetorenplein door wethouder William Dogger. spectaculair van start. Het programma start om 15.00 uur op het Rodetorenplein met een spectaculaire act met stuntman.

Wethouder William Dogger zal hiervoor het startsein geven. Aansluitend is er een vuurshow. Net als voorgaande jaren komt er een ballonnenclown naar Zwolle. Hij zal de kermisbezoekers verrassen met zijn grappen en goocheltrucs. En voor de jongste kermisbezoekers maakt hij prachtige ballonfiguren. Verder loopt er een dinosaurus van Dinoland over de kermis. Kinderen kunnen op de foto met de liefste dinosaurus van Nederland en natuurlijk hoort even knuffelen daar ook bij. Ook kunnen kinderen gratis worden geschminkt. De mooiste creaties worden op de gezichtjes van de kinderen getoverd. En tenslotte zijn er Kiddy Ride Police Patroll, Street Magic met Vincent van Leth en een Polaroid Candygirl op de kermis aanwezig.

Dit jaar ligt er op een locatie ergens op het kermisterrein een Golden Ticket verstopt, iedere dag één en op zondag 19 augustus (familiedag) zelfs drie. Aanwijzingen waar de Golden Ticket verstopt ligt, worden via Facebookpagina ‘ZwolseZomerkermis’ gegeven. Met de Golden Ticket kun je gratis deelnemen aan verschillende kermisattracties en heb je recht op een versnapering.

De kermis kent een gevarieerd aanbod met een aantal nieuwe attracties. Voor het kermisnieuws, de spetterende attracties, evenementen en de plattegrond, is er de Facebookpagina ‘ZwolseZomerkermis’. De kermis is bedoeld voor jong en oud en dit is ook terug te zien in alle activiteiten die tijdens de kermis plaatsvinden en de diverse attracties die een plek vinden in Zwolle.

Voor meer informatie kunnen belangstellenden terecht op www.zwolle.nl/zomerkermis.

Artikel delen: