René van der Gijp spreekt bij WVF

Sponsoren van voetbalvereniging WVF zijn van harte welkom tijdens alweer de vijfde sponsorcontactavond van de club op vrijdagavond 7 maart. Als speciale gast en spreker is met behulp van financiële steun van AGC deurwaarders is René van der Gijp aangetrokken.

De contactavond vindt dit keer plaats in horeca- en party etablissement De Proosdij in Zwolle . ‘Bedoeling van de bijeenkomst is onze sponsoren met elkaar in contact te brengen in een ongedwongen sfeer’, zegt Gerard de Jong, voorzitter van de sectie sponsoring van WVF. Het warm/koud buffet wordt verzorgd door Arjan Bisschop, ex-kok van de Librije en momenteel werkzaam in theaterrestaurant Koperen Kees, onderdeel van theater De Spiegel.

Levensverhaal

Daarna (vanaf 21.00 uur) spreekt René van der Gijp. Hij was rechtsbuiten bij onder andere Sparta, Sc. Lokeren, PSV, Xamax Neuchatel, Fc Aarau en SC Heerenveen. René vertelt zijn levensverhaal, doorspekt met anekdotes, herinneringen en prachtige voetbalverhalen. Hij trekt een vergelijking met het bedrijfsleven en geeft zijn visie op intermenselijke relaties en verhoudingen. Maar verwacht geen zware kost. Alhoewel onderwerpen als teambuilding, motivatie, betrokkenheid en respect aan de orde komen, brengt René dit alles met de nodige zelfspot en relativeringsvermogen. Spreekstalmeester is Wichert aan ’t Rot.

Artikel delen:

Reageer