Extra zomerse Pop Up Cinema Fraterhuis in het Celekwartier - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Extra zomerse Pop Up Cinema Fraterhuis in het Celekwartier

Zwolle – Als gevolg van de grote belangstelling is er aanstaande donderdag een extra Pop Up Cinema voorstelling. Speciaal voor alle liefhebbers start op deze avond op het sfeervolle Celeplein om 22.00 uur de film ‘Le Tout Nouveau Testament’. Een aanstekelijke komedie met Benoît Poelvoorde als God die moet ingrijpen wanneer zijn dochter de sterfdata van iedereen op aarde verspreidt.

Le Tout Nouveau Testament
God woont in Brussel samen met zijn vrouw en tienjarige dochter Ea. Hij heeft een twijfelachtige moraal, gedraagt zich pathetisch en is intimiderend tegenover zijn gezinsleden. Via zijn computer regelt – of beter gezegd – ontregelt hij alles op aarde. Op een dag komt Ea in opstand tegen de hatelijke houding van haar vader. Ze hackt zijn computer en verspreidt de sterfdata van iedereen op aarde. Een actie die grote gevolgen heeft voor de mensheid. Voor God resteert geen andere optie meer dan zich onder de bevolking te begeven en dan ontdekt hij wat voor lelijke wereld hij geschapen heeft. Deze aanstekelijke film van de regisseur van ‘Mr Nobody’ en ‘Toto Le Héros’ draait om de vraag hoe je als mens moet proberen in vrede te leven met jezelf, de mensheid en de aarde.

Pop Up Cinema
Filmtheater Fraterhuis viert de zomer met een speciale reeks coole buitenfilms op het intieme Celeplein. Tijdens vijf weekenden in het zomerseizoen kun je onder de sterrenhemel heerlijk film kijken. Bij het vallen van de koele avondduisternis start steeds een bijzondere en succesvolle film.

Celeplein
Op de zwoele zomeravond zet het Fraterhuis op het knusse Celeplein de tuinstoelen, comfortabele kussentjes en dekens alvast klaar. De ingang is via de filmfoyer aan de Blijmarkt.

Kaarten
De kaarten voor deze buitenfilms kosten €9,00 voor Vrienden en €11,50 regulier. Dit is inclusief programmaboekje èn koffie/thee consumptie voorafgaand aan de voorstelling. Bezoekers kunnen op de website e-tickets kopen en printen. Voor meer informatie: www.filmtheaterfraterhuis.nl.

Artikel delen: