Talent gezocht voor Wijkfestival  Zwolle-Zuid

Talent gezocht voor Wijkfestival Zwolle-Zuid

Zwolle – Zwolle-Zuid is een veelzijdige wijk, met vele talenten. Welke, dat wordt onder meer tijdens de tweede editie van het Wijkfestival Zwolle-Zuid op zaterdag 29 september voor het voetlicht gebracht. Zowel tijdens een grote informatiemarkt met allerlei leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud, als tijdens een Talentenjacht voor kinderen en jongeren tot 18 jaar. Deelnemers voor de Talentenjacht kunnen zich nog aanmelden tot en met 1 september.

Het Wijkfestival Zwolle-Zuid is op 29 september van 12.30-15.30 uur in en om Winkelcentrum Zwolle Zuid en wijkcentrum De Pol. Het is de tweede editie van het wijkfestival, dat op een leuke en interessante wijze organisaties uit de wijk en thema’s die in ‘zuid’ spelen voor het voetlicht brengt. Vaste onderdelen van het programma zijn stands van wijkorganisaties en -verenigingen, kinderactiviteiten en workshops waar bezoekers uitgedaagd worden om mee te denken en te praten over onderwerpen die belangrijk zijn voor hun wijk.

Dit jaar is er voor het eerst een samenwerking met de winkeliers van het winkelcentrum in Zwolle-Zuid. De winkeliers geven met een Talentenjacht (vanaf 14.30 uur) invulling aan  het thema van het wijkfestival, talent(ontwikkeling). Deelnemers van zes tot achttien jaar kunnen zich nog tot en met 1 september opgeven voor de Talentenjacht. Wie dat wil stuurt de link naar zijn of haar filmpje of het hele bestand via wetransfer.com naar talent@winkelcentrumzwollezuid.nl (met naam, leeftijd en telefoonnummer).Kijk voor meer informatie op www.winkelcentrumzwollezuid.nl.

Het volledige programma voor het wijkfestival – met alle activiteiten, aanvangstijden en precieze locaties – is vanaf september te lezen op dé Facebookpagina voor Zwolle-Zuid, Het Verhaal van Zwolle-Zuid.

Artikel delen: