Drontenaar bruut beroofd van mobieltje

Een 21-jarige inwoner van Dronten werd op woensdagavond 20 februari rond 19.45 uur beroofd van zijn mobiele telefoon in de Roopoort.

De man was vanuit het centrum lopend op weg naar het station toen hij door twee onbekende mannen werd aangesproken. De twee vroegen of hij een vuurtje voor hen had. Toen de man hierop zijn aansteker pakte, werd hij door een van de twee onbekende mannen van achteren vastgegrepen en kreeg een scherp voorwerp (vermoedelijk een mes) op zijn keel gezet. De andere man pakte hierop zijn mobiele telefoon waarop de twee er vandoor renden richting de Parkweg. Het gaat om twee zeer donker getinte mannen van rond de 1,90 m lang en zwarte jassen. De ene man droeg een muts, de andere een zwarte baseball cap. Mogelijke getuigen worden verzocht contact op te nemen met de politie op telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 6
 1. Oh ja! laten we het eens over de allochtoon versus autochtoon hebben. Nu Joran van der Sloot langzaam verwordt tot een bloempje aan de journalistieke muur, kunnen we weer een zwengel geven aan de ouwe trouwe krachttermen van Wilders en tegenstanders.
  NEE! Liever niet op weblogzwolle; waardeer het hier juist dat de discussies niet zozeer gedreven zijn door politieke statements, maar dat er een wat meer open dialoog is.

  Johan, op je vraag waarom je dat nuiet versbaasd? Geen idee, probeer het antwoord in jezelf te vinden. Ik heb geen zin om over dit onderwerp na te denken. Heb het een beetje gehad hiermee…. 🙂


  Maak melding

 2. Wat een gigantisch lage streek weer, gadverdamme. Ga gewoon werken voor je geld luie donder!
  Hadden we maar een Charles Bronson hier in Zwolle.


  Maak melding

 3. Wat ik wel apart vind is dat het in dit bericht expliciet om “twee zeer donker getinte mannen” gaat, terwijl het 2 berichten hieronder gaat om “twee mannen” (niks blank of getint)!

  Zo hoor je idd 90% van de keer dat het om getinte (getinde lijkt me niet gezond) mensen gaat, omdat blank niet wordt genoemd!

  Beeldvorming noemen ze dat Johan. Ff realistisch blijven.  Maak melding

Reageer