Night Skate Zwolle voor Stichting MS Research - Foto: Eigen foto
Foto: Eigen foto

Night Skate Zwolle voor Stichting MS Research

Zwolle – Op vrijdag 24 augustus is de vierde én speciale editie van de Night Skate Zwolle vanaf Park de Wezenlanden. Tijdens deze tocht halen we, samen met Ronald Mulder, geld op voor Stichting MS Research. Voor deze editie vragen we daarom €5,00 inschrijfgeld en dat gaat in z'n geheel naar het goede doel. Dus door jouw deelname aan de Night Skate Zwolle help je je medemens.
Warming up door Ronald Mulder
Om 19.00 uur begint Ronald Mulder met de Stunned Warming Up om te oefenen met remmen en rijden in een groep. Dus wil je nog wat tips van een topper, kom dan op tijd! Om 19.30 uur klinkt het startschot en gaan we skaten op de openbare weg richting Aa-landen onder begeleiding van verkeersregelaars en muziek. Iedereen die redelijk goed kan skeeleren en 12 jaar of ouder is kan meedoen. De tocht duurt ongeveer 2 uur (bijna 15 kilometer).
Is het officiële TeamNL shirt voor jou?
We sluiten de speciale editie van de Night Skate Zwolle af met een verloting en we hebben leuke prijzen in petto. Je maakt bijvoorbeeld kans op een officieel TeamNL shirt gesigneerd door Ronald Mulder of 2 tickets voor een wedstrijd van PEC Zwolle. Je kunt loten vooraf of in de pauze kopen. De opbrengst van de verloting gaat ook naar MS Research.
Gebruik je kop, helm op!
Veiligheid is erg belangrijk. Daarom is een helm verplicht. Heb je ook zin om mee te rijden maar zitten je skates niet meer zo lekker? Of wil je wel eens nieuwe skates uitproberen? Geen probleem want Fila Skates stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Meer weten? Check de site www.nightskatezwolle.nl.  Doe mee en schrijf je in: www.nightskatezwolle.nl/inschrijven!

Artikel delen: