Getuigen ongeval Oldeneelallee gezocht

Door Redactie

Foto: Pim Haarsma

Zwolle – Op zaterdag 25 augustus 2018 omstreeks 22:15 uur heeft er op de Oldeneelallee te Zwolle, ter hoogte van de Commissarislaan, een aanrijding tussen twee personenauto’s plaatsgevonden. Hierbij is een van de partijen doorgereden. Naast dat dit gedrag niet gewenst is, is dit ook strafbaar volgens de Wegenverkeerswet. Gelukkig hebben de inzittenden van de grijze auto geen letsel opgelopen. Wel zijn zij erg geschrokken.

Op de plaats van het ongeval zijn door de politie stukken van de personenauto van de doorrijder aangetroffen. Dit heeft de politie kunnen herleiden naar een donkerblauwe personenauto. Het vermoeden is dat de auto, gezien de schade, in de omgeving (Zwolle Zuid) geparkeerd staat. Dit is echter niet met zekerheid te zeggen.

De personenauto heeft vermoedelijk aan linker voorzijde behoorlijke schade. Zie je een donkerblauwe personenauto, met (verse) schade, ergens in Zwolle geparkeerd staan of heeft u een vermoeden wie de bestuurder van dit voertuig is geweest. Bel dan de Politie via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u anoniem de informatie kwijt willen, dan kan er contact gelegd worden met Meld Misdaad Anoniem, via 0800-7000. Bron: Facebook.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)