Voetballen met kunstenaars op binnenplaats kunstacademie

Zwolle – ArtEZ en kunstenaars Yarre Stooker, Kees Westervelt en Robin Ferdinand Groot nodigen Zwollenaren uit om deel te nemen aan een bijzonder sociaal-artistiek evenement. Het betreft een voetbaltoernooi waarvan de spelvorm ontworpen is door beeldend kunstenaar Yarre Stooker.

Deze spelvorm houdt onder andere in dat voetballers zich slechts binnen hun vak mogen bewegen, en de bal niet langer dan 7 seconden mogen bezitten. Meer informatie over de spelvorm is te vinden op www.lijnvoetbal.nl.

Het toernooi zal verder artistiek en eigenzinnig worden aangekleed door kunstenaar Kees Westervelt, die de sporters zal bijstaan in het ontwerpen van hun hesjes.

Om tot een goed deelnemersveld te komen zijn nog ten minste 5 teams van minimaal 5 personen nodig. Dus twijfel niet, en meld je aan door je teamnaam te mailen naar sunmoon.voetbal@gmail.com.

Zaterdag 8 september, 11:00-16:00 op kunstacademie ArtEZ aan de Rhijnvis Feithlaan 50 te Zwolle. Ook publiek is welkom. Meld je aan op bit.ly/artezvoetbal om op de hoogte te blijven.

Artikel delen: