Werkis en PEC Zwolle verlengen samenwerking

Werkis en PEC Zwolle verlengen samenwerking

Zwolle – PEC Zwolle en Werkis/verder met werk hebben overeenstemming bereikt over een verlenging en uitbreiding van de samenwerking tot 2023. Met het nieuwe partnership wordt PEC Zwolle Werkt, een gezamenlijk initiatief van PEC Zwolle en Werkis, verder uitgebouwd en wordt Werkis als business partner ‘partner in werk’ van PEC Zwolle.

Voorzitter Adriaan Visser en vertrekkend commercieel directeur Joost Broerse zijn zeer te spreken over de samenwerking tussen de club en Werkis/verder met werk: ,,Zes jaar geleden zijn we gestart met PEC Zwolle Werkt. Inmiddels is dat een gevestigde naam in Zwolle en omgeving en de komende jaren willen we dat verder gaan uitbouwen. Een verlenging van vijf jaar is fantastisch en het bewijs van een succesvolle samenwerking de afgelopen jaren. We willen doorgroeien op meerdere vlakken, waaronder de ontwikkeling van de eSports Academy in combinatie met talentonwikkeling. We kijken uit naar een succesvol vervolg van onze samenwerking waarin we de komende jaren nóg meer mensen aan werk helpen.”

Gerben Post, algemeen directeur en Erwin Ketel, commercieel directeur van Werkis, zijn content met de voortzetting van de samenwerking: ,,Wij zijn een intermediair van arbeid. Hiermee bedoelen we dat we de beste mensen vinden bij de mooiste banen. Wij beschikken met meerdere vestigingen in de regio over een breed netwerk, waardoor we veel vacatures kunnen aanbieden. Klanttevredenheid is ons doel. We zijn dan ook geïnteresseerd in zowel onze opdrachtgevers als werkzoekenden en kijken kritisch naar onszelf. Door de verlengde samenwerking met PEC Zwolle kunnen we nóg meer mensen aan een nieuwe baan helpen. Met de hernieuwde overeenkomst kunnen onder meer de supporters en sponsoren van de club ook de komende jaren bij PEC Zwolle Werkt terecht.” Bron: www.peczwolle.nl

Artikel delen: