Speciale Krabbé arrangementen in Zwolle

De tentoonstelling van Jeroen Krabbé in Zwolle is een toeristische trekpleister van allure. Jeroen Krabbé, bekend als acteur, regisseur en schilder, verblijft al jaren regelmatig in de landelijke omgeving van Dalfsen. De VVV Zwolle biedt samen met Museum de Fundatie speciale Krabbé arrangementen aan, waarbij een bezoek aan deze expositie gecombineerd wordt met andere attracties in Zwolle of met een speciaal fietsprogramma in Dalfsen.

Zo kunt u op ontdekkingstocht door de monumentale binnenstad van Zwolle aan de hand van het fraaie VVV routeboekje ‘Voetsporen uit een ver verleden’. Bij Grand Café Public en Café De Beurs kunt u terecht voor verzorging van de inwendige mens. Wilt u langer in Zwolle verblijven, dan kunt u overnachten in Hotel Pillows of Hotel Fidder en uw verblijf combineren met een GreenBikes fietstocht door de omgeving van Dalfsen. U ervaart de landelijke sfeer en het prachtige landschap, waar Jeroen Krabbé zijn inspiratie opdeed.

Ook voor groepen zijn er diverse mogelijkheden om het bezoek aan de Krabbé expositie te combineren met het kennismaken met stad en regio. Naast  de GreenBikes fietstochten kunt u ook kiezen voor een theaterwandeling met de hanzekoopman door Zwolle. U ontmoet onder meer de poortwachter en de rijke vrouw Aleida Greve, die u met alle plezier een ‘blauw handje’ aanbiedt. Voor meer info over mogelijkheden en groepsgrootte belt u 038-4222299 of kijkt u op de website www.vvvzwolle.nl en klik rechts op de button van groepsdagtochten.

Kijk voor extra informatie op www.vvvzwolle.nl om de diverse programma’s te downloaden of bel 0900-1122375 voor verdere informatie. De tentoonstelling is geopend t/m 1 juni 2008.

 

Artikel delen:

Reageer