Vocal group On-Cue zoekt bassen - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Vocal group On-Cue zoekt bassen

Zwolle – Houd je van zingen en lijkt het je leuk om dat samen met een groep gezellige mensen te doen? Kom dan kennismaken met vocal group On-Cue! We hebben momenteel plek voor bassen. Geïnteresseerden zijn van harte welkom tijdens onze open avond op maandag 10 september om 20.00 uur in De Werkschuit, Rijnlaan 200 in Zwolle.

On-Cue is een enthousiaste, gezellige en gedreven vocal group met zo’n 20 leden o.l.v. dirigente Eline Geerdink. On-Cue zingt vier- tot zes stemmig en vaak a capella. Het repertoire is heel divers: van bekende popsongs tot swingende latin en jazz classics van bekende artiesten zoals Sia, Michael Bublé, Stevie Wonder en Earth, Wind & Fire. We treden met regelmaat op in en rondom Zwolle en vinden het dan leuk om de nummers te ondersteunen met choreografie.

Bij On-Cue hebben we er veel plezier in om samen muzikaal iets moois neer te zetten. Artistieke kwaliteit en inzet staan daarbij hoog in het vaandel. We zoeken daarom bassen met zangervaring die net zo gedreven zijn. Interesse? Opgeven voor de open avond kan via het contactformulier op onze website www.on-cue.nl/contact. Bellen of whatsappen kan ook via 06 155 933 71.
Meer informatie: www.on-cue.nl

Artikel delen: