FC Zwolle laat geen spaan van MVV heel

|   Laatste wijziging

Een doelpuntenfestijn vrijdagavond in het Zwolse Oosterenkstadion, waar de Zwollenaren werkelijk niets van de Limburgers heel liet. De uitslag was maar liefst 7-0.

Grote man bij FC Zwolle was Bram van Polen. De middenvelder opende vroeg de score, waarna hij nog tweemaal trefzeker was. Etienne Reijnen, Marcel Kleizen, Tozé en Anton Jongsma maakten de zevenklapper en het feest compleet. Door de winst van Zwolle en het verlies van koploper en concurrent RKC Waalwijk naderen de Zwollenaren de koploper tot op drie punten. Een woedende Robert Maaskant ging na afloop persoonlijk de supportersbussen in om de mee gereisde supporters hun entreegeld terug te beloven. Voor de Zwollenaren was het een mooie generale naar de bekerwedstrijd van donderdag a.s tegen Feyenoord.


De onderhandelingen gaan verder met Jan Everse….


Voor Robbert Maaskant waren de druiven bijzonder zuur vrijdag

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “FC Zwolle laat geen spaan van MVV heel”

  1. fantastisch resultaat van de fc Zwolle en zo doorgaan dan komen we zeker in de eredivisie en zorg dat er niemand van de talentvolle spelers worden weggekocht anders moet de opbouw weer opnieuw beginnen .

  2. reactie;maaskant wordt trainer van nac ,everse van mvv
    😉 jen everse de ideale trainer voor mvv,komend seizoen.
    robert maaskant,voor twee jaar naar nac.

  3. Je kunt geen betere reclame maken voor het Zwolse voetbal dan dit! A.s. donderdag met heel Zwolle naar de Kuip en hopen dat we niet worden weggetikt en heel misschien zelfs wel op een stuntje, je moet altijd hoop houden.
    PS: deze ploeg verdient een vol stadion!

  4. Boete
    MVV-selectie doet boete

    MAASTRICHT – MVV heeft zich na de beschamende 7-0-nederlaag vrijdagavond bij FC Zwolle verontschuldigd tegenover de fans. De spelers en trainer Robert Maaskant gaan de reiskosten en het toegangskaartje van de meegereisde voetbalsupporters terugbetalen.
    Dat meldde de Maastrichtse club op de website. MVV heeft uit de laatste vier duels slechts een punt overgehouden en bezet de vijfde plaats in de Jupiler League. Maaskant noemde de nederlaag bij Zwolle na afloop een wanprestatie. ( AD )

  5. klaarrrrrrrrr, FC ZWOLLE IN EREDIVISIE ,zoals ze nu spelen ze tikten mvv helemaal uit ,zo,n groot verschil is er ook niet hoor tussen zwolle en rkc ik denk dat zwolle het gaat maken

  6. Nadeel is dat RKC op Zwolle na alle direct concurrenten al heeft gehad. Wij moeten nog uit naar Den Bosch, thuis tegen Volendam en uit naar RKC. Dat zijn pittige wedstrijden die waarschijnlijk geen 9 punten opleveren.

    Neemt niet weg dat ik gisteren enorm genoten heb en we zolang mogelijk om het kampioenschap mee moeten blijven doen, wie weet raakt RKC door dit verlies wel in een dip. De bal is rond.

  7. Peter,

    Het kan ook juist in je voordeel werken, dat is altijd moeilijk te zeggen! Tegen ‘de kleintjes’ is het ook niet altijd makkelijk voetballen, misschien ligt het Zwolle wel beter om tegen hooggeklasseerde ploegen te spelen!

Reacties zijn gesloten.