DJ DYNA bijt spits nachtprogramma Hedon af

DJ DYNA bijt spits nachtprogramma Hedon af

Zwolle – Na een ruime maand zomerstop te hebben gehouden en onderhoud te hebben gepleegd opent Hedon zaterdag 1 september haar deuren weer. DJ DYNA bijt die avond met zijn performance op het eclectische University Of Dance het spits af van een ijzersterk nachtprogramma dat programmeur Paul van ’t Veer heeft weten neer te zetten. Bekende concepten als Singlefeestje, Zer00’s Heroes, Kulture Klub en LUX maken in de opvolgende weken hun opwachting. Dyna is een grootheid in de wereld van de eclectische house en stond al eerder in 2016 voor een uitzinnig publiek in Hedon. Zijn single Pull Up met o.a. Ronnie Flex was deze zomer niet weg te denken uit het Nederlandse uitgaansleven. DJ Puri scoorde op zijn beurt een internationale hit met het nummer Conjo dat uiteindelijk zelfs in de Colombiaanse hitlijsten belandde.

Iedere zaterdag nachtprogramma

“We hebben geprobeerd een programma neer te zetten wat een breed publiek aanspreekt, zowel in de grote als in de kleine zaal. Alleseters en genre-puristen moeten allebei aan hun trekken kunnen komen en ik denk dat dat zeker gelukt is.” aldus Paul van ’t Veer. Zo dompelen op 8 september de oudere jongeren van Zwolle zich onder in het feestgebruis van Wipneus & Pim. Een week later is het tijd voor millennials om mee te zingen en te dansen op de hits van begin 2000 tijdens Zer00’s Heroes, terwijl de dancehall avond Reggae yard de tempratuur tot tropische hoogtes laat stijgen tijdens Reggae Yard Invites De Danshal. Technofeest DEEP slaat de week daarop de handen ineen met online technoplatform Ravedans en nodigt niemand minder dan Gary Beck uit voor een DEEP XL. De maand wordt op 29 september in stijl afgesloten met het hiphopfeest LUX waarbij het populaire Vunzige Deuntjes Soundsystem naar Zwolle afreist.

Liefhebbers van de hardere stijlen kunnen genieten van een gloednieuwe editie van Raw Definition op zaterdag 20 oktober. Het feest dat in samenwerking met High Energy-events wordt georganiseerd brengt een uitgebreide line-up met prominente namen uit de scene als Rebelion, Deetox, Requiem, Proto Bytez, Zentiments en D-Attack. Voor drum ’n bass en dubstep kun je dezelfde zaterdag terecht bij Breakbaar in de kleine zaal.

Artikel delen: