Ecodrome Zwolle opent Monstertunnel

Expeditie Ecodrome Zwolle jaagt bezoekers vanaf deze week de stuipen op het lijf met de nieuwe Monstertunnel. In deze nieuwe attractie sluipen kinderen en volwassenen door een tunnel waarbij zij omgeven zijn door zogenaamde watermonsters waaronder hongerige piranha’s. Geheel in de stijl van het themapark is ook de tocht door de Monstertunnel een expeditie: naast beleven staat ook het ontdekken van leuke weetjes centraal. 

In de Monstertunnel ontmoet je een bijzondere verzameling onderwater-monsters. Onder water leven soms bijzondere dieren: ze hebben het uiterlijk of de manieren van heuse monsters. Ze hebben bijzondere verdedigingstactieken of zijn op fantastische wijze gecamoufleerd. Anderen geven juist door hun uiterlijk het signaal af gevaarlijk te zijn. Kijk en huiver bij deze monsterachtige parade van onderwaterwezensDe Monstertunnel in Expeditie Ecodrome Zwolle is vanaf eind februari geopend.

Artikel delen:
Reacties 5
 1. Helppppppppppp. Dat worden straks dus weer lange files op de A-28 en grote opstoppingen op de Nieuwe Veerallee. Tijd voor Kamer vragen? Want het enorme toeristische succes van het Ecodrome -staat een goede doorstroming van het verkeer naar het Noorden des lands -vaak flink in de weg.
  Echt waar????? Néé hoor -het was slechts een droom.
  Het maakt immers niet uit HOE er over je gel..ld wordt -als er maar over je gel.ld wordt. Niet waar -directie van het totaal geflopte speeltuintje Ecodrome?


  Maak melding

 2. Heb je aandacht nodig? Schrijf een brief aan mensen die er iets mee kunnen ipv hier de paljas uit te hangen. Persoonlijk vind ik de tunnel een beetje tegenvallen maar voor kinderen zal het misschien leuk zijn.


  Maak melding

 3. Alibi -als ik aandacht wil dan rammel ik wel even met de pispot. Daar kunnen mensen als jij dan op reageren.
  Zo- nu heb jij ook je portie aandacht gehad. Want dat wilde je toch?


  Maak melding

 4. De monstertunnel ligt toch in het verlengde van de Hortensiastraat? Alleen ‘amusant’ voor jonge dames in het holst van de nacht 🙁 >:(


  Maak melding

Reageer