Scamacca en Tripaldelli naar PEC Zwolle - Foto: PEC Zwolle
Foto: PEC Zwolle

Scamacca en Tripaldelli naar PEC Zwolle

Zwolle – Op de laatste dag dat de transfermarkt is geopend heeft PEC Zwolle twee spelers aan de selectie toegevoegd. De Italianen Gianluca Scamacca en Alessandro Tripaldelli worden het komende seizoen gehuurd van US Sassuolo uit de Serie A.

Eerstgenoemde is een 19-jarige spits met een verleden bij onder andere PSV en AS Roma, laatstgenoemde is een eveneens 19-jarige speler die op de linksback-positie uit de voeten kan en een verleden heeft bij Juventus. Beide voetballers zijn tevens vanaf de Onder 16 jeugdinternational van de Azzurri.

Gerard Nijkamp: ,,Met het aantrekken van Gianluca en Alessandro ben ik zeer content. Het zijn twee talentvolle spelers, die niet voor niets sinds jaar en dag uitkomen voor de vertegenwoordigende elftallen van Italië. De jongelingen zijn nu in een fase aanbeland, dat ze een podium nodig hebben om zich te laten gelden. Wij bieden ze graag deze kans.”

Over de twee spelers vervolgt Nijkamp: ,,Gianluca is een boom van een spits, kopsterk en met een neusje voor het doel, terwijl Alessandro een voetballende verdediger is die de hele flank bestrijkt. Deze spelers zorgen er tevens voor dat de concurrentie binnen de selectie verder toeneemt en de technische staf uit meerdere soorten voetballers kan kiezen.”

Artikel delen: