Auto te water bij Werkerlaan

Zaterdagmiddag om ongeveer 16.40 uur kregen de brandweerkorpsen uit Zwolle en Hasselt de melding dat er aan de Werkerlaan een voertuig te water was geraakt. Er werden direct duikploegen ingeschakeld..

Het betrof een enkelzijdig ongeval met een 26-jarige Zwolse zonder letsel. De auto is waarschijnlijk met een te hoge snelheid met zijn rechter wielen in de modderige berm terechtgekomen en de chauffeuse was daarbij de macht over het stuur kwijtgeraakt. Zij heeft in zijn weg een boom met de grond gelijk gemaakt.


De bestuurster is er met enkel een nat pak uitgekomen. De oorzaak was duidelijk bij het zien van de sporen en dus werd de Verkeers Ongevallen Analyse afgebeld.  Een berger uit Zwolle heeft de auto geborgen.

 Artikel delen:
Reacties 6
 1. Dat ziet er uit als een Seat Leon Sport Up. Normaal gezien kun je de bochtjes daar toch redelijk snel mee halen. 🙂
  Helaas voor de bestuurder heeft een Leon FR af fabriek al stabiliteitscontrole. Hoewel dat volgens mij hier ook niet meer veel geholpen had.

  Gelukkig niemand verwond; zo leert iemand wel wat rustiger rijden.


  ⚠️ Meld

 2. @Plantje: weet je dat goed. Je zou moeten mee doen met “Ik wed dat ik het kan!” van RTL ;D
  Maar dit had niets met bochten werk te maken. Hij is in de modderige berm gekomen en vervolgens eruit proberen te trekken en als je dat met 80 gebeurt gaat het goed fout zo als je ziet
  8)

  En @Ronald: indd volgend weekend mogelijk een Volvo V40 😉


  ⚠️ Meld

 3. Ik heb zelf een Sport Up gehad. Die is gestolen en nu rijd ik in een FR. Als ik met één kant in de modder kom zie ik allerlei lampjes van traction control, ESP en weet ik veel wat meer allemaal branden 🙂


  ⚠️ Meld

 4. “Hij heeft in zijn weg een boom met de grond gelijk gemaakt.”

  Ik vraag me toch af wie die mysterieuse man is dan 😉

  ==========

  Dat moest (achteraf) een Zij zijn.


  ⚠️ Meld

Reageer