Lisette Schrijver beste ZomerOndernemer van Zwolle

Zwolle – Vrijdag jongstleden sloot ZomerOndernemer Zwolle af met een feestelijke Kick Out in het IJsseldelta stadion in Zwolle. vijfentwintig jongeren presenteerde hun bedrijf tijdens een feestelijke ondernemersmarkt in aanwezigheid van wethouders, lokale ondernemers, familie en vrienden.

Lisette Schrijver van grafisch bureau Helemaal Pluis werd verkozen tot winnaar van de regio Zwolle en zal in oktober meedoen aan de landelijke finale. Elles Bouwmeester kreeg van de Belastingdienst de prijs voor de beste administratie. Alle deelnemers ontvingen uit handen van wethouder René de Heer het ZomerOndernemer Certificaat.

Tijdens de afgelopen zomervakantie hebben jongeren tussen de 15 en 23 jaar uit de regio Zwolle in praktijk kennis gemaakt met het ondernemerschap. Dit deden ze door tijdens de vakantie een eigen bedrijf op te starten en te runnen. Ze kregen begeleiding, presentaties en workshops van ervaren ondernemers en de Belastingdienst.

Daarnaast waren de deelnemers waren iedere week te gast bij lokale ondernemers uit de regio. Ze bezochten Bloem & Styling ‘Aan de Zeven Alleetjes’ en waren te gast in de Droom van Zwolle. Ook namen ze een kijkje in de keuken bij McDonald’s Zwolle Zuid en tot slot bezochten ze nog Waanders In de Broeren en Giel Fashion en Horeca.

Op 5 oktober a.s. zal in Zwolle de landelijke finale van ZomerOndernemer worden georganiseerd. De winnaars uit 10 landelijke regio’s zullen het daar tegen elkaar opnemen voor de titel ZomerOndernemer 2017.

Artikel delen: