Kaartverkoop Smartlappenfestival 2018 start aanstaande zaterdag

Door Redactie

Zwolle – De verkoop van kaarten voor het populaire Zwolse Smartlappenfestival 2018 start aanstaande zaterdag 8 september om 10.00 uur bij schouwburg Odeon aan de Blijmarkt (maximaal vier kaarten per persoon). ’s Middags om 14.00 start de verkoop via internet en telefoon.

Wil je zeker zijn van kaarten, kom dan op tijd naar Odeon, want sinds jaar en dag zijn de kaarten supersnel uitverkocht. Het festival is dit jaar op zaterdagavond 3 november en wordt weer (als vanouds) gehouden in schouwburg Odeon. Het Smartlappenfestival is elk jaar een lust voor het oog en soms een uitdaging voor het oor. De vraag is natuurlijk wie zich straks een jaar lang Smartlappenkoning of -koningin van Zwolle mag noemen. Vorig jaar wonnen de dames (en 1 man) van Tolly & de Kwarktasjes. Ze hebben beloofd hun titel te verdedigen. Inmiddels zitten de avond al weer ramvol en doen 11 groepen mee.

Alle deelnemers worden op 3 november begeleid door professionele muzikanten. Kaarten kosten €18 (2e rang) en €20 (1e rang) inclusief een pauzedrankje. De fysieke kaartverkoop start zoals gezegd om 10.00 uur (maximaal 4 kaarten per persoon). Na 14.00 uur zijn kaarten telefonisch via 0900 1435 (€ 0,45 per minuut) of via www.zwolsetheaters.nl te bestellen.
Informatie over het Smartlappenfestival Zwolle:
www.smartlappenfestivalzwolle.nl
facebook.com/smartlappenfestivalzwolle
twitter: @SmartlapZwolle

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)