Charlene strandt in halve finale van Idols

De deelname van de Zwolse Charlene Meulenberg aan Idols eindigde zaterdagavond in de halve finale van het populaire tv-programma. Charlene kon haar tranen niet bedwingen. “Ik ben een beetje emotioneel, maar ben heel dankbaar dat ik dit allemaal heb mee mogen maken.”

Charlene maakte met haar ballade Bubbly van Colbie Caillat en het uptempo nummer Shut up and Drive van Rihanna een verpletterende indruk. Jurylid Eric van Tijn had er bijna geen woorden voor. Zelfs jurylid Gordon, die eerder nog dacht dat ze deze avond zeker zou afvallen, zag haar wel in de finale belanden. Achteraf kreeg hij toch gelijk. De jury van het programma was laaiend enthousiast over het niveau van de halve finalisten. “Ik vind jullie alle drie winnaars”, zei Gordon. De finale van Idols 2008 is aanstaande zaterdag met de finalisten Nathalie en Nikki.

Artikel delen:
Reacties 3
 1. Charlene, voor mij ben-en blijf je een kanjer.
  Ga vooral door met zingen, want zo’n knoeperd als jij hebben we broodnodig in ons landje.
  Jullie waren alledrie voor mij al vanaf het begin torenhoog favoriet en ik weet er kan er maar eentje winnen, maar ik weet zeker dat jullie alledrie een glansrijke carriere tegemoet gaan in de muziek, jij misschien wel in de stijl van een Whitney Houston, of Celine Dion.
  Succes


  Maak melding

 2. Charlene ik vindt je heel goed zingen,,ik wens je de volgende karier sukses,ga door niet teurig met verlies,je ben echt gewonnen in eerlijk gekozen punten,,


  Maak melding

 3. Charlene ik heb van je genoten
  Lieve Charlene, ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten en ik werd emotioneel toen ik hoorde dat je de finale niet haalde. Ik zal je missen zaterdagavond, voor mij ben je gewoon een kanjer en jij gaat het in de toekomst echt wel redden. Troost je met de gedachte dat er ook 2 kanjers inde finale staan, jullie zijn alle 3 mijn winnaars, ik geef Gordon groot gelijk. Groet en kus van Inge uit Hilversum


  Maak melding

Reageer