Supporters MVV aangehouden na ruzie op tribune

Bij de voetbalwedstrijd FC Zwolle tegen MVV ontstond er op een van de tribunes een vechtpartij. Een viertal MVV-supporters zaten op de tribune voor FC Zwolle supporters.

FC Zwolle supporters hadden opmerkingen gemaakt over de keeper van MVV. Hierop was er onenigheid ontstaan. Een van de MVV-supporters had hierop een kopstoot uitgedeeld en twee andere MVV-supporters hadden vervolgens ook een aantal FC Zwolle supporters geslagen. De aangehouden mannen waren een 28-jarige, 44-jarige en een 41-jarige man uit Maastricht.

Artikel delen:
Reacties 18
 1. Aanhoudingen
  Een van de aanhoudingen betrof hier ondermeer om de broer van de keeper van MVV, enkele supporters maakten opmerkingen over het postuur van de keeper. Hierdoor ging de broer van de keeper door het lint.


  ⚠️ Meld

 2. @ John 😀 ziet er niet echt als een wereldkeeper uit. Zijn er nog steeds clubs die de omhooggevallen, arrogante inpalmer Robert M. willen als trainert. Het product uit het gespreide bedje van vader Bob is tijden zwaar overschat geweest. Nu wordt ie weer bij NAC genoemd. Van keepers heeft ie in elk geval geen verstand.


  ⚠️ Meld

 3. Lodeweges
  Lodeweges zegt Eagles af.

  Everse:
  Inmiddels hebben nieuwe gesprekken plaats gevonden en deze resulteerden onlangs in een nieuwe aanbieding. Dit keer met een duur voor twee seizoenen. Maar ook nu wil de trainer vooralsnog niet tekenen. Volgens hem is er nog te weinig zekerheid over het budget en de begroting in de nabije toekomst. “Met straks het nieuwe stadion is het een must dat de club binnen twee jaar naar de eredivisie promoveert. Dat wil ik graag met de club bereiken, maar daarvoor dient nu een stevige financiële basis te worden gelegd. Daar zal hard aan moeten worden gewerkt en ook daarbij wil ik gaarne een bijdrage leveren. Er zullen nog meerdere zaken beter moeten worden georganiseerd en ook daarbij wil ik graag meedenken.”
  Inmiddels hebben ook andere BVO’s belangstelling getoond voor de succesvolle trainer. Welke dat zijn wil hij niet zeggen. ……tuurlijk!

  Duidelijke verklaring van Everse over “zekerheid over het budget en de begroting” daar gaat het toch om als je hogerop wilt!? Bovendien hebben ze al zo vaak bij elkaar aan tafel gezeten, dat ik me niet kan voorstellen dat Zwolle niet weet dat dit punt van Everse keihard is……Maar volgens mij moeten ze toch echt de knoop gauw doorhakken. Ook gezien de voortvarendheid waarmee andere BVO’s te werk gaan.


  ⚠️ Meld

Reageer