Schrikkelfilm bij Fraterhuis in Zwolle

Nee, het is geen horrorfilm waarmee Filmtheater Fraterhuis zijn bezoekers de stuipen op het lijf wil jagen maar een nieuw fenomeen in de programmering.

Wie op vrijdag 29 februari iets te vieren heeft, kan dit maar eens in de vier jaar doen. Het Fraterhuis komt hier nu aan tegemoet met de Schrikkelfilm. Jarigen en andere jubilarissen kunnen op de schrikkeldag van 2008 gratis naar de film ‘The Nanny Diaries’. Alle overige bezoekers aan de schrikkelfilm ontvangen een speciale schrikkel attentie van het Fraterhuis. De Schrikkelfilm van 2008 is ‘The Nanny Diaries’, een komedie waarin Scarlett Johansson een kinderoppas speelt bij een rijke familie in Manhattan.

Het is een vermakelijke satire op het leven in de betere kringen in New York, naar het gelijknamige boek van twee voormalige kinderjuffen. In de film van Shari Springer Berman en Robert Pulcini is een bijrol weggelegd voor Alicia Keys.

Voorstelling

De Schrikkelfilm is op vrijdag 29 februari om 19.15 uur te zien in Filmtheater Fraterhuis. Jarigen en jubilarissen moeten bij de kassa kunnen aantonen dat ze iets te vieren hebben op 29 februari. Het is verstandig vooraf te reserveren via www.filmtheaterfraterhuis.nl.

Schrikkelattentie

Overige bezoekers aan deze unieke schrikkelfilm om 19.15 uur, ontvangen ook een speciale schrikkel attentie.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Nou vraag ik me af: als je al maar één keer in de vier jaar je verjaardag op je eigen verjaardag kan vieren, ga je dan kiezen het te vieren in de bioscoop?


    Maak melding

  2. Och, je bent al gewend om het op een andere dag te vieren 😉

    Daarbij, de keren dat iemand die op een ‘normale’ dag jarig is zijn/haar verjaardag ook daadwerkelijk op die dag viert zijn vaak ook 3 op 7 (ik verplaats het nml. vaak naar het weekend, net zoals vele anderen die ik ken.)


    Maak melding

Reageer