Aanhoudingen bij hennepplantage aan Turfmarkt

Op zaterdagavond kreeg de politie een melding dat bij een pand aan de Turfmarkt zou worden ingebroken. Bij het pand werden vervolgens vier personen aangehouden.

De drie personen bleken echter door de bewoner, een 46-jarige man uit Groningen, in het pand binnen gelaten te zijn. In het pand werd een hennepplantage met 80 jonge planten aangetroffen. Hierop werden alle vier de aanwezigen aangehouden. Het betrof de 46-jarige Groninger, een 19-jarige, 33-jarige en een 19-jarige Zwollenaar.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Natuurlijk niet want de krakers zijn eerlijke jongens die alleen aan de vreemde praktijken in de huizenmarkt komen. Wietplantage met bijbehorende kosten die gestolen worden van het elektriciteitsbedrijf vallen daar niet onder 8)


  ⚠️ Meld

 2. Leuk, had ie een buurman die even oud was! Had er denk ik wel bijgestaan als het de kraker betrof, aangezien dat nieuws nog vrij vers is…. Maar idd, toevallig is het wel.


  ⚠️ Meld

 3. Die krakers hebben hier ook al eens gereageerd
  Wilde ik ook nog ff op terugkomen. Woont daar niemand in de buurt? Ff aanbellen en als ze er zijn doen ze open; zo heb ik zaterdag ook nog ff met die kerel van een foto gesproken.


  ⚠️ Meld

Reageer