KindermeZZo Kidsfestival geeft plezier voor jong en oud

Zwolle – Op zaterdagmiddag 15 september vindt in Zwolle het Kidsfestival KindermeZZo plaats, een middag plezier voor jong en oud. Samen genieten van spectaculaire attracties, sport en spel, circusacts, creativiteit en lekkernijen! Toegang is gratis voor alle kinderen en (grootouders), belangstellenden uit zorg en onderwijs. De minister voor Basis- en Voortgezet Onderwijs en Media, Arie Slob, geeft samen met enkele kinderen het startsein om 14.00 uur. Het kidsfestival vormt de kick-off van KindermeZZo, voor kinderen die opgroeien in een omgeving waar kanker speelt.

Kidsfestival
Het Kidsfestival is nadrukkelijk bedoeld voor álle kinderen, niet alleen voor kinderen die al te maken hebben met kanker in hun omgeving. Iedereen die eens wil kennismaken, ook vanuit zorg en onderwijs, is welkom op het gratis kidsfestival tussen 14.00-17.00 uur.
Stichting Bike-4life Zwolle is de grote motor achter het Kidsfestival en steunt hierbij met de organisatie en financiën. Sponsoren zorgen onder andere voor 3 nieuwe fietsen die te winnen zijn met een traditionele kleurwedstrijd.
Plaats: Nazorgcentrum IntermeZZo, Dokter Van Thienenweg 1A Zwolle, bereikbaar opwerkdagen voor aanmelding: (06) 53 76 71 45. Aanmelden kan, spontaan langkomen mag ook.

Wat is KindermeZZo?
KindermeZZo biedt kinderen in de basisschoolleeftijd een veilige en fijne plek om te ontspannen. Kanker bij één van de ouders, een broertje of zusje, of de (oppas)oma of opa, ontregelt de gezinssituatie. Kinderen voelen zich vaak alleen staan of ervaren spanning. Bij KindermeZZo kunnen kinderen even los komen en tegelijk herkenning vinden bij elkaar, met of zonder woorden, in sport en spel. Ze worden begeleid door volwassenen bij creatieve, sportieve en ontspannende activiteiten. KindermeZZo maakt deel uit van IntermeZZo, het nazorgcentrum voor mensen met kanker en hun naasten.

Artikel delen: