Wie is de Beste Buur van Zwolle 2018?

Zwolle – Beter een goede buur dan een verre vriend luidt het spreekwoord. En vaak is dat ook zo, maar soms ook niet. Helaas hoor en lees je vaker over burenruzies, dan over buren die elkaar helpen en het gezellig hebben. Juist daarom de verkiezing Beste Buur van Zwolle.
Ook bij Buurtbemiddeling horen we natuurlijk meer negatieve verhalen dan positieve én toch wilden wij er juist aandacht aan besteden. Want het goed hebben met je buren kan zoveel betekenen. Dat dit ook echt zo ervaren wordt merkten we wel toen we vorig jaar ter experiment tijdens burendag de eerste keer de verkiezing “beste buur van Zwolle” hielden. Onze mailbox explodeerde ook via onze facebookpagina kwamen veel en mooie berichten binnen. Er kwamen zoveel hartverwarmende verhalen van buren die heel veel aan elkaar hebben en elkaar graag wilden nomineren, dat de keuze voor Beste Buur niet een gemakkelijke was.

Daarom dit jaar in het kader van de landelijke burendag op 22 september, houden we weer houdt de verkiezing ‘Beste Buur van Zwolle’. Iedereen kan zijn of haar buurman of buurvrouw nomineren via de facebookpagina (buurtbemiddelingzwolle) of door een e-mail te sturen aan buurtbemiddeling@travers.nl, uiteraard met een toelichting.
De drie ‘Beste Buren’ van Zwolle ontvangen een mooie bos bloemen en een oorkonde.

Artikel delen: