Start kaartverkoop afscheidswedstrijd Jaap Stam

Maandagmiddag 12.00 uur was de start van de algemene kaartverkoop voor de afscheidswedstrijd van Jaap Stam. Zaterdag 26 juli aanstaande is het zover, om 20.30 uur zal in het nieuwe stadion in Zwolle de wedstrijd gespeeld worden tussen Ajax en een samengestelde selectie van spelers waarmee Jaap Stam in zijn rijke voetbalverleden ooit samenspeelde. Dit alles ter gelegenheid van het afscheid van Jaap als betaald voetballer.

De algemene kaartverkoop verloopt via internet. Vanaf maandag 25 februari om 12.00 uur kan men via www.fczwolle.nl/jaapstam kaarten kopen. Via deze website kunnen er twee kaarten per persoon worden besteld. Tevens moet er online betaald worden. Wanneer de betaling is geschied, zal FC Zwolle zorg dragen voor het opsturen van de tickets naar het opgegeven adres. De verkoop verloopt in zijn geheel via internet. Het is niet mogelijk om op het kantoor van FC Zwolle of via Ticketboxverkooppunten kaarten te kopen.

Prijzen
Er worden twee prijzen gehanteerd. De prijs voor een toegangskaart op de lange zijde is € 30,- (Oosttribune) en een toegangskaart op de korte zijde kost € 25,- (Noordtribune). Deze prijzen zijn exclusief administratie- en verzendkosten. Er zal geen stoelnummering op het ticket staan, er geldt vrij zitten op beide tribunes.

Vragen
Voor vragen over de kaartverkoop, kunt u contact opnemen met FC Zwolle via 038 453 49 48 of via info@fczwolle.nl.

De nu 35-jarige Stam, die als geboren Kampenaar op 20-jarige leeftijd z’n professionele carrière begon bij FC Zwolle en achtereenvolgens uitkwam voor Cambuur Leeuwarden, Willem II, PSV, Manchester United, Lazio Roma, AC Milan en als laatste Ajax, is met de Stichting die deze dag voor hem organiseert, druk doende met de voorbereidingen op deze wedstrijd. U zult de aankomende tijd op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen op dat gebied en de verdere invulling van deze bovenal bijzondere dag en wedstrijd.

Inmiddels is duidelijk dat rondom de wedstrijd er voorafgaand, in de rust en direct na afloop van de wedstrijd ook het nodige staat te gebeuren. Zo zal het stadion in ieder geval twee uur voor aanvang van de wedstrijd geopend zijn t.b.v. een voorprogramma.

De netto-opbrengst van het duel, dat ook rechtstreeks op SBS 6 uitgezonden zal worden, komt ten goede aan KWF Kankerbestrijding en de stichting Kinderen Kankervrij (Kika). De organisatie van de wedstrijd is zeer verheugd dat Ajax in de drukke voorbereiding op het seizoen 2008-2009 zich bereid heeft verklaard om deze wedstrijd te spelen. Ajax laat hiermee ook duidelijk blijken de beide goede doelen eveneens te ondersteunen.

Artikel delen:
Reacties 7
  1. Er zijn nog voldoende kaarten beschikbaar op zowel de Oosttribune als de Noordtribune.
    Gistermiddag om 12.00 uur is de algemene verkoop gestart en op dat moment ontstond er een ontzettende piek. Ook gisteravond zijn er veel kaarten online verkocht, maar de wedstrijd is dus nog niet uitverkocht.

    Bron: FC Zwolle


    Maak melding

Reageer