Winkelpersoneel doorziet diefstaltruuk

Bij een winkel aan de Nieuwstraat werd op maandagmiddag 25 februari een 19-jarige vrouw uit Zwolle aangehouden voor winkeldiefstal.

Zij had samen met een man die er vandoor wist te gaan met een geprepareerde tas gepoogd kleding uit de winkel mee te nemen zonder deze te betalen. De vrouw was door winkelpersoneel aangehouden, maar de man wist er in eerste instantie vandoor te gaan. Naar de identiteit van de man wordt nader onderzoek gedaan.

Aan het Klein Grachtje werd een 24-jarige man uit Zwolle staande gehouden omdat hij opviel omdat het originele slot van zijn fiets was verwijderd. Bij controle bleek de fiets als gestolen gesignaleerd te staan. De Zwollenaar werd aangehouden voor heling. De man kreeg een dagvaarding uitgereikt.

Bij een bedrijf aan de Hertenstraat werd in de nacht van zondag op maandag ingebroken. Er werd een onbekend geldbedrag uit het pand weggenomen.

Bij twee panden aan de Boerendanserdijk werd vermoedelijk in het weekend van 22 t/m 24 februari ingebroken. Het is nog onbekend wat er precies werd weggenomen.

Artikel delen:

Reageer