Open dag GH Zwolle

De Gereformeerde Hogeschool in Zwolle organiseert op zaterdag 8 maart een open dag, van 10.30 tot 15.00 uur. Aankomende studenten hebben tijdens de open dag volop de gelegenheid om te praten met docenten en studenten van de GH.

Als je vanuit je christen-zijn wilt leren werken met mensen, kom dan kennismaken! Laat je boterhammen maar thuis, want tussen de middag biedt de GH alle gasten een gratis lunch aan in het GH-restaurant. De Gereformeerde Hogeschool biedt opleidingen in het werken met mensen: pabo, Verpleegkunde, Godsdienst Pastoraal Werk, Godsdienstleraar en SPH & MWD (Social Work).

Betrokkenheid

Binnen de Gereformeerde Hogeschool staat de christelijke identiteit centraal. De GH staat bij deskundigen en studenten bekend als een hogeschool die hoge eisen stelt aan de kwaliteit in het onderwijs. Studenten waarderen de Gereformeerde Hogeschool vooral om de persoonlijke betrokkenheid tussen studenten en docenten.

Informatie

Je hoeft je niet in te schrijven voor de open dag. Een routebeschrijving en het programma vind je op www.gh.nl. Het bezoekadres van de GH is Grasdorpstraat 2 in Zwolle.

Artikel delen:

Reageer