Thema-avond : Digitaal opvoeden doe je zo!

Zwolle – Elke ouder vraagt zich wel eens af: is deze game wel geschikt voor mijn kind? Of hoe lang achter elkaar gamen is verantwoord? Wil je antwoord op deze vragen? Kom dan op 3 oktober aanstaande om 19.15 uur naar wijkcentrum Ons eigen huis (Kamperpoort).

Travers Welzijn, Tactus en the Code Rebels organiseren een aantal workshops over verantwoord gamen, de werking van spellen als Fortnite en Fifa en wanneer leuk gamen een gameverslaving kan worden. Deze thema-avond is onderdeel van de week van de opvoeding, een landelijk initiatief. Dit jaar staat de week in het teken van ‘opvoeden is samenspel’. In verschillende activiteiten wordt hier aandacht aanbesteed.

Zo geeft Pavarini elke dag in een andere wijk een workshops, staan de meidengroepen van Travers ook in het teken van samenspel. Op vrijdag 5 oktober is een game-party voor jongeren (10+)en ouder, en hun ouders in wijkcentrum Ons Eigen Huis, Mussenhage 2. Aanvang 20.00 uur.

Kijk voor meer informatie over www.weekvandeopvoeding.nl. De activiteiten zijn ook te vinden op www.samenzwolle.nl/samen-kids

Artikel delen: