Enorme Zwolse belangstelling voor bekerduel

Voor de Feyenoord supporters is er maar weinig belangstelling voor de bekerontmoeting met FC Zwolle, komende donderdag. De kaartverkoop valt zelfs zo tegen, dat de tweede ring van De Kuip leeg zal blijven.

Daarin tegen is er vanuit Zwolle is er wel grote interesse voor de ontmoeting. De aanhang van de eerstedivisionist zal met elf bussen richting Rotterdam komen vergezelt door vele supporters die met eigen vervoer zullen gaan. De politie van Rotterdam verwacht dat er ruim 1250 FC Zwolle supporters donderdag naar de havenstad zullen afreizen om hun club naar de halve finale te supporten. De bekerwedstrijd begint donderdagavond om 20.45 uur en wordt rechtstreeks uitgezonden op RTL7.

Artikel delen:
Reacties 24
 1. Dat is zeker ja, hij is live op de buis bij onze commerciële vrienden. Wij moeten dan wel door bergen reclame heen worstelen…..dat dan weer wel >:(


  Maak melding

 2. Live
  Live is altijd beter, leuker, gezelliger, sfeervoller en ook makkelijk met hard geschreeuw veel mensen mee te krijgen. Moet idd nodig weer eens naar een wedstrijd toe.

  Als NAC morgen doet wat ze moeten doen. Namelijk winnen van Quick Boys, kan FC ZWOLLE de enige 1e divisionist bij de laatste 4 in de Coppa zijn! 😛


  Maak melding

 3. Buizen voor de buis
  Denk dat de 2 Heeren de tv wel aanslingeren. Vind dat je een domme uitbater bent als je het niet doet 😉 Nu: dag tevoren zal er in de stad toch al wel wat reclame worden gemaakt?!?!


  Maak melding

 4. geschreven door Roelof, op 27 februari 2008 om 12:20
  weet iemand nog gezellige Zwolse kroeg waar het uitgezonden word?

  Voor de supporters die richting Rotterdam gaan, of de wedstrijd thuis of in de kroeg kijken kunnen die dag vanaf een uur of twee ook al terecht in café t Fluitje om met z,n allen er een aardige middag van te maken! Een biertje kost 1,50, en een flesje 2 euro.


  Maak melding

 5. Cafe ’t Fluitje zal vanaf 14.00 uur geopend zijn! Hier gaan vaak de Zwolle supporters vaak heen, om dan naar het stadion te gaan. Voor de thuisblijvers: hier kan de wedstrijd volgens mij ook live gevolgd worden


  Maak melding

 6. Nee Dick vandaag nog gewoon aan het werk maar morgen ben ik wel vrij, we vertrekken rond 6 uur meen ik, half 6 aanwezig bij het stadion in ieder geval.

  Trouwens Dick 1 ding kun je niet beter zien in het stadion, dat is het voetbal zelf, op tv kun je altijd beter zien wel of geen buitenspel en dat soort dingen maar live is natuurlijk geweldig!!


  Maak melding

 7. De belangrijkste bijzaak in het leven…..oeps er schiet me er nog 1 te binnen
  Daar heb jij weer gelijk in: het overzicht en essentiële voetbalmomenten kun je zelfs in de herhaling zien. Begeleid door oersaai commentaar vaak, dat dan weer wel 😉


  Maak melding

 8. FC Zwolle-coach Jan Everse heeft weinig vertrouwen in een stunt van zijn ploeg tegen Feyenoord. “Zwolle heeft vijftien procent kans om de halve finale van het bekertoernooi te halen”, aldus de oefenmeester tegen De Stentor.

  Everse denkt dat het voor zijn jonge spelersgroep vooral een mooie beleving zal zijn. “Maar voor onze spelers zal het vooral een geweldige belevenis zijn.”

  Over opponent Feyenoord heeft de oud-speler van Feyenoord weinig vleiende woorden. “??Feyenoord doet het niet zo geweldig. De club heeft voor dit seizoen vijf internationals gehaald. Nou, dan moet je beter spelen, vind ik. De sfeer is goed omdat het nationale voetbal nivelleert en Feyenoord nog in de top meedoet. Maar dat is meer te danken aan het algehele geknoei.”

  /////////////////

  Feyenoord kan in het bekerduel met FC Zwolle gewoon beschikken over Tim de Cler. De linksachter van de Rotterdammers lijkt op tijd hersteld van een voetblessure, weet De Telegraaf.

  Woensdag trainde de international alweer gewoon mee met het keurkorps van trainer Bert van Marwijk. Zaterdag ontbrak De Cler door een schorsing al in het duel tegen Heracles Almelo.

  Over de inzetbaarheid van Theo Lucius bestaat nog onduidelijkheid. De rechtsachter kampte met een kniekwetsuur, maar trainde woensdag wel mee. De beslissing over het meespelen van Lucius wordt pas op het laatste moment genoomen.

  Bron: Voetbalprimeur


  Maak melding

 9. Het is voor ons zowiezo al een overwinning vind ik, deze jonge ploeg heeft het wel tot de kwartfinale geschopt en dat vind ik wel iets om trots op te zijn, het is gewoon ons feestje morgen mits het geen 7-0 oid wordt….

  Kijk Quick boys nu wat een ambiance toch, ik zie daar weer voetbal zoals voetbal in zijn totaliteit ooit bedoeld was om het spelletje en niet om het geld


  Maak melding

 10. Dit is na de bekerfinale tegen Twente, heeeeeeel lang geleden het grootste aantal supporters wat afreist naar een uitwedstrijd van de trots van de IJssel (die is van ons nl) Lijkt me geweldig, maar Feyenooit werkt niet zo goed mee want alleen de onderste ring zal ws open zijn ivm te weinig belangstelling van de thuisclub. Nou ja laat het maar een feestje worden en ik zing in m;n eentje…


  Maak melding

 11. Eentje
  In je eentje kun je ook dondersgoed lol hebben. Mijn favoriet is Zwolse malloten…….HHHHHHHHHHHHHhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr….. 8)


  Maak melding

Reageer