Honderden jongeren in Zwolle bidden voor China

Naar verwachting 500 tot 1000 jongeren doen zaterdag mee aan een bidstonde in de WRZV-hallen van Zwolle om aandacht te vragen voor de vervolging van christenen in China.

,,Vooral in steden waar de Olympische Spelen plaats hebben, neemt de druk toe’’, zei een woordvoerder van het organiserende Open Doors dinsdag. Kerkdiensten worden in China gezien als politieke bijeenkomsten en die zijn in het communistische land verboden, aldus de woordvoerder. Het evenement is onderdeel van de bidactie Shockwave, waar wereldwijd jongeren uit 47 landen aan mee doen.

De avond zal worden geleid door Sven Leeuwestein, de coordinator van Underground in Nederland. De sprekers Anne van der Bijl van Open Doors en Frank van der Velde van de EO jongerendag zijn bereid gevonden je gebeden aan te moedigen met hun indrukwekkende ervaringen met de Kerk van China.

Verder zal de worshipband Hemelhoog samen met Rachael Haverkamp (bekend van Soul Survivor) optreden om samen met jou God groot te maken.  In de pauze kun jij bij de stands van verschillende organisaties ontdekken welk verschil jij kunt maken in 2008 voor je vervolgde broers en zussen in China.

Artikel delen:
Reacties 3

Reageer