Bert Sluijer volgt Sandra Drost op als raadslid SP

Bert Sluijer volgt Sandra Drost op als raadslid SP

Zwolle – Sandra Drost neemt afscheid als gemeenteraadslid. De reden voor haar vertrek is een werkgerelateerde studie. Sandra is raadslid sinds 2014 en hield zich in de raad onder andere bezig met de WMO, (jeugd)zorg en de aanpak van overlast van hangjongeren in Westenholte. Ze blijft actief voor de SP.

Drost: ‘Toen ik me vorig jaar opnieuw kandidaat stelde, had ik dit niet zien aankomen. Ik had me graag nog vier jaar voor Zwolle ingezet in de raad, maar alleen als ik dat met volle inzet kan doen. Mijn werk, de studie die ik ga volgen en mijn gezin zorgen er samen voor dat ik mijn raadswerk niet kan doen zoals ik vind dat dat hoort. Ik vind dit een moeilijke beslissing, juist ook door alle mensen die mij het vertrouwen hebben gegeven, maar ik weet dat de SP-fractie zich ook zonder mij keihard voor deze mensen zal inzetten. Ik blijf ook gewoon actief voor de SP.’

Sandra wordt opgevolgd door Bert Sluijer (48). Bert is burgerraadslid en was in de periode 2014-2018 al raadslid voor de SP. Bert stond aan de wieg van het participatiefonds voor volwassen en houdt zich onder andere bezig met armoedebestrijding en de Wezo.

Artikel delen: