Carnaval der Dieren in Wijkboerderij Stadshagen

Voor kinderen van groep 1 t/m 8 van de basisschool organiseerde de wijkboerderij woensdag het Carnaval der Dieren. Een tiental aanwezige kinderen konden in een noodunit bij de boerderij hun eigen masker maken, een dierenverhaal naspelen en in een optocht meelopen.

De leiding van Landstede heeft het vervolg voor aanstaande vrijdag afgelast in verband te weinig opgave voor die dag. “Misschien dat Stadshagen te rijk is voor deze activiteiten in de vakantieperiode, en er daarom zo weinig kinderen aanwezig zijn. Veel kinderen zijn op vakantie”, zegt een leidster. De aanwezige kinderen vermaakten zich derhalve prima! Voor de komende periode staan er nog tal van activiteiten op het programma bij en in de wijkboerderij, waaronder workshops.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Dat de ouders in deze wijk te rijk zouden zijn, vind ik een veel te vreemde conclusie. Dat je zo slim bent het in een voorjaarsvakantie te organiseren, waarin toch veel mensen inderdaad op vakantie gaan, vind ik een veel slimmere conclusie…
    Ook heerst er op het moment van alles qua ziektes (buikgriep, griep, etc.) dus ook dit kan een oorzaak zijn van het mindere aantal kids.
    Waarom wordt er niet van te voren geïnventariseerd bij de ouders wanneer en hoe zij een activiteit zouden zien? Makkelijk oplossing lijkt me aangezien de scholen toch makkelijk te benaderen zijn…
    En ja ik vind het wel goed dat er dit soort dingen georganiseerd worden! Vandaar ook de opbouwende kritiek. Ik heb van eerdere stagiaires gehoord dat er juist veel animo was voor eerdere activiteiten.


    ⚠️ Meld

Reageer