Kinderraad van Jenaplanschool de Phoenix opent nieuw speeltoestel - Foto: Ingezonden foto
Foto: Ingezonden foto

Kinderraad van Jenaplanschool de Phoenix opent nieuw speeltoestel

Zwolle – Maandag 8 oktober is het nieuwe speeltoestel van Jenaplanschool de Phoenix officieel in gebruik genomen. Onder grote belangstelling van kinderen, ouders en andere belangstellenden hebben de kinderen uit de kinderraad het lintje doorgeknipt. Daarna mochten deze kinderen en vervolgens de stamgroepleiders en ouders al een voorproefje nemen op het speeltoestel.

De Phoenix is volop bezig om het schoolplein opnieuw in te richten. Afgelopen schooljaar is er een echte beleeftuin met blotevoetenpad gecreëerd en daarnaast is er een kleuter- en peuterplein ingericht. Dit schooljaar wordt de rest van het plein vernieuwd en verbeterd. De Phoenix heeft als doelstelling om de kinderen een zo’n uitdagend en natuurlijk mogelijk schoolplein te bieden.

Jenaplanschool de Phoenix staat in de wijk Schelle, Zwolle Zuid. Het schoolplein heeft een buurtfunctie voor kinderen van 0 t/m 13 jaar. Kijk voor meer informatie op: www.de-phoenix.nl
Het nieuwe speeltoestel is mede mogelijk gemaakt door stichting het Hervormd Weeshuis. Daarnaast heeft de school een sponsorloop en een groot Phoenixfeest georganiseerd.

Artikel delen: