Dronken bestuurder rijdt auto tegen boom

Aan de Brinkhoekweg in Zwolle vond op woensdagavond even na 22.00 een eenzijdige verkeersongeval plaats. Een 34-jarige man uit Noordwolde was met zijn auto uit de bocht gevlogen en tegen een boom en een verkeersbord gereden.


De man was gewond en werd door een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Na te zijn behandeld blies de man een A bij de blaasproef en bij de ademanalyse op het bureau blies hij 373 ug/l. Proces-verbaal voor rijden onder invloed en veroorzaken van gevaar op de weg werd tegen hem opgemaakt. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Een 19-jarige man uit Zwolle die als passagier in de auto zat, raakte gewond en moest zich ook onder doktersbehandeling stellen.


 

Artikel delen:
Reacties 19
 1. Goedzo… geen persoonlijk leed, maar wel een flinke financiele strop voor de man, want de verzekering gaat hier echt niks bij uitkeren…

  Zo zie ik het graag… (Alleen jammer voor de boompjes)


  ⚠️ Meld

 2. @larry:

  De auto is niet echt ver erin geschoten. Viel op zich wel mee maar waren veel kleine struikjes die op en onder de auto lagen. Het was voor veel toeschouwers wel even zoeken waarom al die ophef. En pas toen zij de auto zagen wisten zij waarom.
  ;D


  ⚠️ Meld

 3. @Rob

  Dank je wel!
  Zit die foto’s iets nader te bekijken en het lijkt mij dat het ter hoogte van HTC is geweest.
  Beste klapper geweest aan foto 2 te zien.


  ⚠️ Meld

 4. Het was voor veel toeschouwers wel even zoeken waarom al die ophef.

  Ja! Kijken! Snel! Misschien is er wel iemand ernstig gewond! Of zelfs dood! Hebben we mooi wat om over te praten morgen bij de koffie!

  /sarcasme

  Ik walg van ramptoerisme…


  ⚠️ Meld

 5. Deze fotograaf doet dat neem ik aan om te zorgen voor een zo compleet mogelijke nieuwsvoorziening. Zie ook geen (persoonlijke) schokkende beelden. Ramptoeristen komen met door Jasper genoemde intentie

  Ja! Kijken! Snel! Misschien is er wel iemand ernstig gewond! Of zelfs dood! Hebben we mooi wat om over te praten morgen bij de koffie!

  Ramproddelen over bekende Nederlanders vond ik altijd al walgelijk en dat was het 20 jaar geleden ook: Henk van der Meijden was een pisvlek. Tot bleek dat heel veel mensen die bagger toch wel doorkeken. Er kwamen meer roddelbladen die verdienden aan het leed van onze BN-ers. Zelfs 2 tv programma’s floreerden hier vollop mee. Je hoeft niet te vragen welke zenders die troep uitzenden overigens. Maar goed het mag gelukkig allemaal want we hebben vrijheid van meningsuiting en vrije nieuwsgaring. Maar ik geniet wel als er weer zo’n hufter klem wordt gezet in de rechtbank 😉


  ⚠️ Meld

 6. @Dick: Indd ben ik geen ramp toerist. Ik denk dat ik zelfs achteraan zou staan als ik een leveloos lichaam zou zien of wat ernstigs. De ramptoeristen zijn de mensen die komen en met hun lichaam in het lint staan gedrukt om zo veel mogelijk te zien en foto’s te maken met hun GSM.

  Ik ben fotograaf met als doel nieuws. En ja als gebied het 112 gebeuren.


  ⚠️ Meld

Reageer