Bandwedstrijd Zwolle Gaat (heel) Vreemd is terug

Zwolle – Horeca Evenementen Stichting Zwolle (HESZ) en poppodium Hedon slaan de handen ineen voor een nieuwe editie van Zwolle Gaat (heel) Vreemd. Zwolle Gaat (heel) Vreemd is een bandwedstrijd waarin bands en muzikanten in een nieuwe gelegenheidsformatie covers ten gehore brengen. De muzikant pleegt overspel op muzikaal gebied en wordt hierbij uitgedaagd om met onbekende collega muzikanten een verrassend optreden te verzorgen. Finalisten maken o.a. kans op €500 prijzengeld. De inschrijving loopt tot en met donderdag 15 november via: wwww.hedon-zwolle.nl

Zwolle Gaat Vreemd is al jaren een begrip bij muzikanten in Zwolle en omstreken. Na enkele jaren van afwezigheid blazen de HESZ en poppodium Hedon opnieuw leven in dit evenement. De organisatie stimuleert de diversiteit die deze wedstrijd zo bijzonder maakt, waardoor niet alleen rockbands maar ook rappers of klassiek geschoolde muzikanten zich kunnen aanmelden.

De voorrondes vinden op 26 januari plaats in diverse kroegen in Zwolle. De cafés en muzikanten/bands hebben de mogelijkheid zich aan te melden voor het evenement. Afhankelijk van de capaciteit en opgave worden bands gehusseld en in nieuwe formaties gezet. De covers die zij spelen moeten worden vertaald in het thema ‘Classics in een nieuw jasje’. Muzikanten kunnen zich aanmelden en worden via een loting over verschillende bands verdeeld. Met deze gelegenheidsband krijgen zij de mogelijkheid om gratis te oefenen in één van de oefenruimtes binnen Hedon. De loting vindt plaats op 2 december in the Livingroom in Zwolle.


ZWOLLE GAAT (HEEL) VREEMD

Locatie : Hedon Zwolle/ HESZ
Datum inschrijving : Geopend tot 15 november
Datum loting : 2 december 2018
Datum voorrondes : 26 januari 2019
Datum finale : 21 februari 2019
Inschrijving : Gratis (+ gratis oefenruimte)
Aanmelden via : https://www.hedon-zwolle.nl/voorstelling/23645/zwolle-gaat-heel-vreemd

Artikel delen: