Ruiten bij woningen in Zwolle Zuid ingegooid

Bij een woning aan de Staatsmanlaan en een woning aan de Van Limburg Stirumware werd op woensdagavond 27 februari een raam ingegooid met een steen.

Bij de woning aan de Staatsmanlaan gebeurde dit rondom 23.45 uur en bij de woning aan de Van Limburg Stirumware omstreeks 23.35 uur. De politie roept getuigen die mogelijk wat gezien hebben op om zich te melden via het telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw melding doorgeven via telefoonnummer 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 7
 1. Ik heb hier als zwolle zuid bewoner al diverse malen op incidenten gereageerd en ook een mail naar de hoofdagente knol van de wijkpolitie gezonden dat er veel meer gesurveilleerd moet worden in zwolle zuid en ook met name in het winkelcentrum want er wordt veel te veel vernield hier en grafitty gespoten .Maar ik zie als ik thuis ben nooit één agent hier surveilleren .Ik vind dan ook als straks het nieuwe winkelcentrum klaar is er op alle hoeken permanente camera bewaking moet komen en een vaste politiepost terug in het winkelcentrum zoals in het verleden toen de post op de hoek democratenlaan tegenover de plus zat.


  ⚠️ Meld

 2. wat meer surveillance(hoe je t ook schrijft) zou zeker beter zijn. En met “wat meer” bedoel ik dan VEEEEEEL meer, want met 1 of 2 agenten extra zou het niet helpen.


  ⚠️ Meld

 3. Inderdaad VEEL meer agenten! Maar als ze al eens zouden beginnen met 1 à 2 agenten extra die daadwerkelijk gaan surveilleren!
  Ik woon nu bijna een jaar in Zwolle Zuid en ik heb het hier prima naar mijn zin. Op zich voel ik me ook veilig en is mij weinig overkomen. Maar wat we hier zien is, dat een klein groepje of enkele kleine groepjes raddraaiers een complete wijk op stelten zet! Zolang er niets tegen gedaan wordt blijft het doorgaan en ik denk zelfs dat dit soort ettertjes steeds verder gaat om de grenzen te testen.

  Meer actie van de politie kan niet alleen een aantal van die rotjochies van straat halen, maar ook een signaal afgeven naar de overige groepen. Dat de grenzen al lang overschreden zijn en dat je gepakt kunt worden!


  ⚠️ Meld

Reageer