Energiebus van Verbeter & Bespaar voor informatie over duurzaamheidsmaatregelen

Energiebus van Verbeter & Bespaar voor informatie over duurzaamheidsmaatregelen

Zwolle – Op donderdag 26 oktober staat de energiebus van Verbeter & Bespaar van 17.00 tot 19.00 uur bij de supermarkt aan de Roemer Visserstraat 19 in Wipstrik. Verbeter & Bespaar het gemeentelijk energieloket heeft als doel om woningeigenaren te informeren en te ondersteunen bij het besparen van energie in huis en de eventuele verwijdering van asbestdaken. De energiebus staat de komende maanden op diverse plekken in Zwolle. Woningeigenaren kunnen hier informatie en advies krijgen.

Op 26 oktober staat de bus in de wijk Wipstrik. Hij staat dan van 17.00 tot 19.00 uur bij de Spar. Woningeigenaren kunnen hier een energiescan en/of asbestscan krijgen of hulp bij het aanvragen van een energiebespaarlening. Ook zijn er isolatieproducten en zonnepanelen te zien bij de bus. 

Wijkaanpak
Tijdens de wijkaanpak in de Zwolse wijken krijgen woningeigenaren advies hoe zij in hun woning het beste energiezuinig kunnen maken en hiermee geld kunnen besparen. Ook kunnen woningeigenaren zich laten adviseren over het asbestdakenverbod dat na 2024 ingaat.  Op de website www.verbeterenbespaar.nl staat informatie voor woningeigenaren over welke energie-besparende maatregelen het meest effectief zijn. De website www.zwolle.nl/asbestdak geeft informatie over het asbestdakenverbod. Elke maand bezoekt Verbeter & Bespaar een andere wijk in Zwolle.

 

Artikel delen: