Zwolle sportief verrijkt met Stepteam

Stepteam Zwolle gaat maandagavond 31 maart 2008 voor het eerst van start! De verzamellokatie is de Parkeerplaats bij de Atlethiekbaan in Zwolle aan de Luttekeweg. 

Het Stepteam vertrekt die dag om 19.00 uur voor het eerste steptochtje. De eerste 2 maanden kunnen mensen kostenloos mee steppen met de groep om zo kennis te maken en het steppen in groepsverband uit te proberen. Laat wel vooraf weten als u komt meesteppen voor de eerste keer. Het stepteam is een onderdeel van Stepvereniging West Overijssel, dat heeft als voordeel dat u ook kunt deelnemen aan de overige trainingen in de Kop van Overijssel binnen deze vereniging.

De trainingen

Ieder mens heeft zijn/haar eigen sportniveau. En daar houden we in onze vereniging rekening mee. Dus wil je fanatiek trainen en wedstrijden doen dat kan. Wil je lekker recreatief elke week steppen om simpweg fit te blijven dat kan ook!

We willen uiteindelijk in het stepteam Zwolle meerdere groepen gezamelijk laten starten elke maandagvond om 19.00 uur. De ene groep maakt recreatieve tochtjes en de andere groep stept ook gezellig maar dan op een wat pittiger tempo. Zo kun je zelf bepalen per avond met welke groep je meegaat.


De verzamel- en terugkomstlocatie is wel voor alle teamleden het zelfde. Dus even bijbabbelen is altijd mogelijk. Dit concept werkt al 25 jaar prima bij ons zuster stepteam (Kamperzeedijk) dat ook binnen Stepvereniging West Overijssel actief is en dat aan de Kamperzeedijk en in IJsselmuiden traint.

Dus kun je een keer niet op maandagavond dan is het ook mogelijk op zaterdagochtend nu al aan te sluiten bij het zusterteam Kamperzeedijk dat opereert binnen dezelfde vereniging. De locatie Kamperzeedijk ligt op 10 minuten rijafstand met de auto van Stadshagen. En op woensdagavond (vanaf maart) houdt dit team een training om 19.30 uur in IJsselmuiden. Ook daar bent u van harte welkom
(mits je lid bent van SWO).

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Het WK Steppen wordt dit jaar gehouden in de Kop van Overijssel. Dat is vandaag bekend geworden.

    Het Stepteam Kamperzeedijk had zich aangemeld voor de organisatie van het WK en heeft nu toestemming gekregen. Alle vergunningen zijn nog niet rond, maar de bedoeling is dat er twee dagen in Kampen wordt gestept en één dag in Kamperzeedijk. Er worden tussen de 80 en 150 steppers uit allerlei landen verwacht. Het WK Steppen wordt gehouden op 14, 15 en 16 augustus.

    Bron: RTV Oost


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.