Scania Zwolse Halve Marathon zoekt goede doelen

Scania Zwolse Halve Marathon zoekt goede doelen

Zwolle – De organisatie van het grootste hardloopevenement van Zwolle heeft besloten om ook aan de negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon, zaterdag 15 juni 2019, drie goede doelen te koppelen. Goede doelen die in 2019 in aanmerking willen komen voor ondersteuning – door de deelnemers van het hardloopfestijn – kunnen zich voor 15 december 2018 melden (inclusief motivatie) via info@halvemarathonzwolle.nl.

Alle deelnemers kunnen er tijdens de inschrijving voor de Scania Zwolse Halve Marathon of de Wavin 4 Engelse Mijlen geheel vrijblijvend) voor kiezen om geld te doneren aan de goede doelen. Naast deze donaties ontvangt elk goed doel vijftig startbewijzen, waarmee extra inkomsten kunnen worden gegenereerd. Bij de selectie van de goede doelen kijkt de organisatie onder meer hoe creatief de goede doelen omgaan met deze startbewijzen. Het bestuur van Stichting Halve Marathon Zwolle maakt in januari de geselecteerde goede doelen voor 2019 bekend. In aanmerking komen uitsluitend goede doelen uit de regio Zwolle.

De negentiende editie van de Scania Zwolse Halve Marathon wordt op zaterdag 15 juni 2019 gehouden. Ook in 2019 zal het evenement weer een feest zijn om te lopen en om naar te kijken. De inschrijving start op zondag 24 februari 2019 om 12.00 uur, voor zowel de Scania Zwolse Halve Marathon als de Wavin 4 Engelse Mijlen.

Artikel delen: