FC Zwolle richt zich op periodetitel

Met de wedstrijd Feyenoord – FC Zwolle nog in de benen, bereidt het eerste elftal zich weer voor op de spannende wedstrijd van aankomende zondag: FC Eindhoven – FC Zwolle.

De voltallige selectie reist af naar Eindhoven, want iedereen is fit. Dit is echter wel onder voorbehoud, aangezien er morgen nog door de spelers getraind wordt. FC Zwolle kan zondag de periode pakken, dus het belooft een spannende wedstrijd te worden. FC Zwolle-supporters kunnen dit duel op eigen gelegenheid bezoeken.

Gerelateerde Berichten

(Automatisch gegenereerd)

13 gedachten over “FC Zwolle richt zich op periodetitel”

  1. Het Kampioenschap, daar moeten ze zich nu op richten! In beide gevallen moeten ze natuurlijk met 3 punten uit PSVouw-city komen, maar die nacompetitie halen ze altijd wel. Vervolgens moet je na veel wedstrijden nog zien te promoveren. Dit valt niet mee voor 1e divisieclubs………ook voor “in de koppies”: Gewoon puur voor het kampioenschap gaan! Periodetitel is hartstikke mooie tussenstap.

  2. Opnieuw nederlaag RKC
    RIJSWIJK – RKC heeft vrijdagavond voor de tweede opeenvolgende keer een nederlaag geleden. De koploper van de eerste divisie ging nota bene onderuit bij de nummer laatst Cambuur, 2-0.
    FC Zwolle kan zondag langszij komen als het wint van Eindhoven. Het haalt dan tevens de periodetitel binnen.

    FCZ Kampioen!!!! 😉

  3. doorslaggevend
    1e divisie: Wat is eigenlijk doorslaggevend als 2 ploegen evenveel punten hebben aan het eind?
    -doelsaldo
    -onderling resultaat
    -so wie so beslissingwedstrijd?

    Vorig jaar in de eredivisie dus doelsaldo…..

  4. Lieve mensen laten we nog niet te hoog van de toren schreeuwen dat wel al akmpioen zijn want de competitie is nog lang niet ten einde dus er is nog alles mogelijk .In het verleden hebben ze wel vaker van die momenten gehad dat ze ineens naar boven klommen maar dan tegen het einde een inzinking kregen .Er hoeven in het team maar een paar geblesseerd te raken en je hebt een probleem want veel vervanging is er niet achter de hand .Niettemin hoop ik van harte dat ze kampioen worden en wens ze dan ook heel veel succes

  5. Pieter heeft op zich gelijk, maar ik blaas niet te hoog van de toren aangezien ik het hele seizoen al roep dat FC Zwolle òf de finale haalt òf Kampioen wordt.
    Dat voel ik al vanaf de start zo en daar schaam ik me ook nixxx voor. 😉

    En nu komt de grote tegenspraak in mijn verhaal als zelfverklaard nuchter mens dat geen enkele waarde hecht aan bijgeloof: Ik heb het hele seizoen nog geen wedstrijd van FC Zwolle bijgewoond en zal dat ook niet doen om het Kampioenschap niet in gevaar te brengen….. 😀 ;D 😮 😛

Reacties zijn gesloten.