Open dag van het Zwols Dierenasiel

Open dag van het Zwols Dierenasiel

Zwolle – De voorbereidingen voor de open dag van het Zwols Dierenasiel aan de Graham Bellstraat 2 te Zwolle zijn in volle gang. Graag nodigen wij iedereen van harte uit voor deze open dag. De toegang is GRATIS! Wij verwachten dat deze open dag net zo succesvol zal zijn als vorig jaar. Ook dit jaar hopen wij grote aantallen bezoekers te verwelkomen, rond te leiden en kennis te laten maken met ons asiel en met onze uitgebreide activiteiten. Rondleidingen naar de afdelingen worden, met uitleg en mogelijkheid tot vragen stellen, begeleid door onze vrijwilligers.
Op het buitenterrein en in tenten, maar ook binnen zijn verschillende activiteiten zoals; demonstraties van honden behendigheid en van honden hersenwerk, een konijnenhoekje, schminken kinderen, vuurkorven en stalletjes waar wat te drinken, te snoepen of te snacken wordt verkocht.

Ook onze collega DIEREN TEAM ZWOLLE organisaties zijn vertegenwoordigd zoals o.a. Flappus, Dierenvoedselbank, Zwolse Dierenambulance en de Stadsdierenarts Zwolle. Het Zwols Dierenasiel is voor een groot deel afhankelijk van de ca. 70 vrijwilligers die hun tijd en energie beschikbaar stellen om de jaarlijks ca. 900 dieren die in het asiel komen, liefdevol te verzorgen en een gevoel van veiligheid te geven. Zwols Dierenasiel werkt voor de gemeenten Zwolle, Ommen, Hardenberg, Olst-Wijhe, Raalte en Dalfsen.

Zwols Dierenasiel, alle medewerkers en vrijwilligers ontvangen en verwelkomen iedereen van harte op onze open dag zaterdag 3 November!

Artikel delen: